Girişim kapitalisti Kevin O’Leary, Cuma günü yaptığı bir röportajda portföyünün yüzde 20’sinin kripto para birimleri ve Blockchain varlıklarında olduğunu söyleyerek Bitcoin ve altcoin alanında “yükselişte” olduğunu yineledi. Yatırım açısından Solana ve çeşitli altcoin’lere dikkat çekti. İşte detaylar…
Solana, AVAX, HNT, ETH: Hangisi kazanacak?
Yeni bir röportajda, ünlü yatırımcı ve girişimci, geliştirme ekiplerinin hepsi son derece yetenekli olduğundan, önde gelen projelerden hangisinin uzun vadede kazanacağını belirlemenin imkânsız olduğunu söylüyor. O’Leary, “milyonlarca dolar” değerinde geniş bir kripto para portföyüne sahip olduğunu belirtiyor. “Portföyünüzü çeşitlendirmeniz lazım, FTX hisse senedi de dahil olmak üzere 32 farklı pozisyona sahibim” dedi. Shark Tank yıldızı, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Helium (HNT), Avalanche (AVAX) gibi coin’lere sahip olduğunu ekledi ve şu ifadeleri kullandı:
Mesele şu ki, kimin kazanacağını bilmiyorsunuz. Ethereum kazanacak mı? Solana kazanacak mı? Helium mu? Yoksa Avalanche mı? Hepsine yatırım yaptım. Neyse ki, hepsi yazılım geliştirme ekipleri. Gidip bu insanlarla tanışıyorsunuz 20’li yaşlarında olduklarını öğreniyorsunuz. Onlar dünyanın en zeki mühendisleri.
O’Leary, ABD’deki düzenleyici çabalara dikkat çekti
Bir zamanlar kripto karşıtı olan iş adamı, mevcut portföyünün yüzde 20’sinin artık kripto paralardan oluştuğunu söylüyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Ekim ayında O’Leary, toplam portföyünün yüzde 7’sinin kripto para birimlerinden oluştuğunu söylemişti. Yine de ABD’nin küresel kripto yarışında Kanada ve İsviçre gibi ülkelerin çok gerisinde olduğunu ve dünyanın ABD’nin kripto paralar için bir politika lideri olarak adım atmasını beklediğini belirtti.
Çarşamba günü, Başkan Biden, kripto para birimleri hakkında ayrıntıları içeren bir yürütme emri yayınladı. Kısa süre önce Senatör Cynthia Lummis ve diğer ABD’li milletvekilleriyle kripto düzenlemelerini tartışmak üzere bir araya gelen O’Leary, yasa yapıcıları, kripto para birimleri için hızlı bir şekilde düzenleyici bir çerçeve benimsemeye çağırıyor. Eğer düzenlemeler doğru bir şekilde gerçekleşmezse, diğer ulusların gerisinde kalma riski ile karşı karşıya kalınabileceğini düşünüyor.
Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.