Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.626
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.626
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Ripple CTO’su, Dikkat Çekici Açıklamalar Yaptı

Ripple CTO’su David Schwartz, FTX çalışanlarına Ripple‘da kariyer yapma fırsatı sundu.

Ripple (XRP) tarafında hareketlilik devam ediyor. SEC ve Ripple arasında yaşanan davada yeni bilgiler gelmeye başladı. Davada, Ripple’a karşı SEC’i destekleyecek yeni bir isim daha yer alıyor. Menkul kıymet davasında kripto şirketi, son aşamaya çok yaklaştı. Tüm kripto piyasası XRP için kesin bir zafer beklese de henüz kazanan taraf belirlenmedi. Şirketin CTO’su David Schwartz ise bir grup kripto yatırımcılarının sorularını yanıtladı.

Ripple CTO’su, Twitter’ı Aktif Kullanıyor

Son günlerde Ripple CTO’su David Schwartz, aktif olarak Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunuyor.

Schwartz, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımında FTX çalışanlarını şirketine davet etti. Ripple CTO’su, çöken kripto para borsasının çalışanlarına kariyer yapma fırsatı sundu. Ancak, bu Schwartz’ın ilk hamlesi değil. Daha önce CTO, Twitter’da yaşanan bazı sıkıntıların ardından çalışanlarını şirketine davet etmişti.

Schwartz’ın yaptığı bu paylaşım, şirketin büyümeye ve gelişmeye açık olduğunu gösterdi. Ancak, sosyal medya platformu üzerinde başka dedikodular da döndü.

Bu dedikodulardan birisi, RippleNet şirketinin büyük bir kurumsala satılabileceği mevzusu oldu. CTO, birisinin RippleNet‘i satın alması halinde XRP‘nin farklı bir yolda ilerleyeceğini aktardı. Schwartz, RippleNet’in satılmasının mümkün olduğunu ancak böyle bir şeyi düşünmediklerini belirtti. RippleNet, XRP’nin toplam arzının yaklaşık yüzde 44’ünü elinde bulunduruyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir