Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.100
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.100
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

LayerZero, Aptos’la Entegre Olacak

Cross chain bir uygulama platformu olan LayerZero, piyasaya çıktığında Aptos ile enterge edileceğini doğruladı.

Entegrasyon ile Aptos üzerinde geliştirilen uygulamaların zincirler arası hale getirmelerini sağlayacak. Böylece Blockchain’ler arası değer aktarımı daha da kolay hale gelebilecek.

LayerZero, 2022 Sonu Çıkması Beklenen Aptos ile Entegre Edilecek

Cross chain bir uygulama platformu olan LayerZero, 2022’nin sonunda çıkması beklenen Aptos piyasaya sürüldüğünde entegre olacağını açıkladı.

Aptos Labs, Twitter’dan yaptığı açıklamada LayerZero ile gerçekleşecek entegrasyonun güvenliğinin kullanıcı deneyimini daha da iyileştireceğini ve Aptos’ta yeni nesil uygulamaların önünü açacağını söyledi. Bu yeni nesil uygulamalar, cross chain olma özelliği taşır yani birden fazla Blockchain’de çalışırlar.

Aptos Blockchain’ler arasında çalışmanın Web3’ün benimsenmesi için kritik olduğunun altını çizdi. LayerZero’nun güvenlik önlemleri ve kullanıcı deneyimine verdiği önemle bunu desteklediği de eklendi.

LayerZero, LayerZero geliştirici ağında inşa edilen 20’den fazla en büyük Aptos uygulaması olduğunu iddia etti. Bu da, zincirler arası uyumlu bir uygulama oluşturma olanaklarından yararlandıkları anlamına geliyor.

Aptos bu yıl 350 milyon dolarlık yatırım aldı. TVL’nin en büyük beşinci zinciri olan Solana’dan geliştiricileri kendi ağına çekmeye çalışıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir