Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$62.754
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 62.754
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Gui Inu Nedir? Nereden Alınır?

GUI Nedir?

Gui Inu Aptos ağı üzerine çıkarılmış bir memecoin’dir. GUI Inu, tüm Aptos ekosisteminin kullanacağı resmi olmayan topluluk, yardımcı program ve bir sosyal token olarak tasarlanmıştır. Aptos topluluğundaki geliştiricilerin ve yaratıcıların girişimlerini ve fikirlerini desteklemeyi amaçlamaktadır.

GUI Inu (GUI) kendini, kripto para birimlerinin geniş dijital alanında sadece başka bir memetoken’ı olarak adlandırmıyor. Yine de, GUI için temel prensibimiz, Aptos’un ana ağ lansmanı sırasında sahip olduğu ilgiyi geri canlandırmayı hedefliyor. Bunu da Aptos eskosistemindeki kullanıcıları ödüllendirerek yapmak istiyor.

Gui Inu Neden Ortaya Çıktı?

Aptos topluluğunun bir topluluk token’ına ihtiyacı olduğunu düşünen ekip proje için çalışmalarına başlıyor. Aptos alanındaki yaratıcıları, yenilikçileri ve geliştiricileri desteklemek ve bir araya getirmek amacıyla ortaya çıkıyor.

Gui’nin yaratıcı ekibi Aptos’un blockchain ağında yaptığı son ortaklıklar ve teknolojik ilerlemeler, rakip blok zincirlerinden daha üstün olduğuna inanıyor. Bu nedenle GUI, Aptos’un piyasadaki en iyi ekosistemlerden birine sahip olduğunu, başka yerlerde kuruntulu düşüncelere sahip meslektaşları arasında açıkça ortaya koymak için burada olduğunu söylüyor. Bir memecoin olarak ortaya çıkmalarına karşın Aptos ağındaki her gelişmede kullanıcıları GUI ile desteklemekte kararlı olduklarını da belirtiyorlar.

Gui Nereden Alınır?

Gui Inu memetoken’ini Aptos ile alabilirsiniz. Bunun için cüzdanınızı Pancakeswap ağına bağlayıp Aptos (APT) bulundurmanız gerekmekte. Şu an güncel olarak GUI 0.00001867 dolardan işlem görmekte. GUI’nin tokenomics’leri ise şu şekilde:

    • Piyasa değeri: $1,012,444
    • Son 24 saatlik hacim: $204,034.67
    • Halka açık arzı: 54.44B GUI (Toplam arzın yüzde 7’sini oluşturmakta)
    • 777.78B GUI

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir