Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.035
% 6.88
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.035
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase Ve Circle USDC Ortaklığını Sonlandırıyor

coinbase-circle

Coinbase , Circle şirketinin hissesini satın alıyor ve şirketler, dünyanın en büyük ikinci Stablecoin’i olan USD Coin‘i (USDC) çıkaran Merkez Konsorsiyumu ortaklığını sonlandırıyor.

Coinbase Ve Circle USD Coin Ortaklığını Sonlandırıyor

Coinbase ve Circle 5 yıl önce ortak bir girişim başlatarak finansal sistemlerde bir yapı taşı olacağını düşündükleri USDC Stablecoin’ini piyasaya sürmüşlerdi.

USDC‘yi piyasa sürdükten daha güvenilir ve hızlı bir Stablecoin haline getirmek için büyük bir çapa harcayan şirketler USDC’yi dünyanın en büyük ikinci Stablecoin’i haline getirdiler.

Şİmdi ise Coinbase Borsası Circle şirketinin USDC’deki hisselerini satın alarak ortaklıklarını sonlandırıyor.

Hem Circle hem de Coinbase , elde edilen gelirin “platformlarımızın her birinde tutulan USDC miktarına göre paylaşılmaya devam edeceğini ve ayrıca USDC’nin daha geniş dağıtımından ve kullanımından elde edilen faiz gelirinden artık eşit olarak paylaşılacağını” söyledi.

Coinbase yaptığı açıklamada “Circle şirketinin, USDC’nin ihraççısı olarak kalacak ve Circle’ı ihraççı olarak doğrudan sorumlu olacak, bu da akıllı sözleşme anahtarlarının tamamını tutacak, rezervlerin yönetimi konusundaki düzenlemelere uyacak ve USDC’yi yeni blok zincirlerinde kullanılabilir hale getirecektir.”

Coinbase USD Coin Ekosistemini Büyütüyor

Coinbase bugün yaptığı açıklamada USDC ekosistemini büyütmek için Eylül ve Ekim ayları arasında 6 yeni Stablecoin’in USDC’ye entegre olacağını duyurdu.

Bu gelişme ile dünya çapındaki geliştiricilerin USDC‘nin ivmesini artırmaya devam etmek için çoklu zincir erişimini 15’e çıkacağını açıkladı.

Bu 6 yeni Stablecoin ile USDC’yi kullanan işletme, uygulama ve geliştirici topluluğuna daha iyi hizmet vermesini sağlamayı hedeflemektedirler.

Haberlerden anında haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz, katılmak için buraya tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir