Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.316
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.316
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Büyük Haber Sonrası Balinalar Bu Altcoin’e Hücum Etti!

Başlangıçta sadece meme olarak görülmelerine rağmen köpek temalı kripto para birimleri ilginç bir konuma ulaştı. Gündelik ödemelerde kullanılmaları yanında diğer trendleri de hızla benimsiyorlar. Görünüşe göre Ethereum balinaları da bu trendleri takip ediyor. Bu altcoin projesi, yaklaşan haberlerden önce hızla toplanıyor.

Ethereum balinaları bu haberi satın aldı

Bugün, Shiba Inu geliştirme ekibi nihayet merakla beklenen Shiba Eternity oyunuyla ilgili bazı bilgiler paylaştı. Buna paralel olarak, WhaleStats’ın verilerine göre en büyük 5.000 Ethereum sahibi arasında SHIB tokeni en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri haline geldi.

Ethereum balinaları yüklü miktarda SHIB biriktirmeye devam ediyor. Bu talep Shibarium ile ilgili her haberle birlikte gelişti. SHIB aynı zamanda, balina portföyündeki değerinde artış görüyor. En büyük 100 Ethereum balinası şu anda 3.079 trilyon SHIB tutuyor. Bu miktar fiat bazında yaklaşık 36 milyon dolara denk gelmektedir. Balinalar bu yüklü fonla SHIB arzının arzının yüzde 31’ini cüzdanlarında tutuyorlar.

Altcoin balinaları neden Shiba Inu’ya geçiyor?

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, SHIB’nin ödeme öntemi olarak kabul edilmesi, Shibarium daha fazla duyuru SHIB’ye olan ilgiyi artırdı. Bu esnada Ethereum balinaları portföylerindeki SHIB payını genişletti. Ancak Shiba Eternity, bu sefer bilgi-eğlence olarak hizmet etti. PlaysideStudios ve proje şimdi onu test etmek için çalışıyor. Oyun bundan sonra App Store ve Google Play’de iki sürüm halinde sunulacak: standart ücretsiz sürüm ve NFT destekli P2E.

SHIB teknik analiz

Shiba Inu fiyatı bu yaz çok yükselişli bir üçgen konsolidasyonda ilerledi. Analistler, bu süreçte yükseliş hedeflerinin 0,00001700 dolara ulaşması bekliyordu.

Shiba Inu’nun yükseliş fiyat hareketi göstermedeki başarısızlığı, oyunda akıllı bir para tuzağı fikirlerine yol açtı. Temmuz ortasında, 0.00000975 dolar likidite seviyesini hedefleyen düşüş tahmini yayınlandı.

Shiba Inu fiyatı, geçen hafta yayınlanan en son düşüş tahmininin ortasında %27 düşerek 0.0000103 dolara düştü. SHIB, hedeflenen 0.00000975 dolarlık likidite seviyesine ulaşamadan %5 düştü. O zamandan beri tahmin edilen düşüşün yaklaşık %80’ini ilk üçgen trend çizgisinin üzerine çıkardı. Fiyat, kripto yatırımcıları arasında haklı bir kafa karışıklığına neden oluyor.

Şimdi kartlarda, 0,000014000 dolarda yeni zirveleri hedefleyen yeni bir senaryo var. 0.00001270 doların üzerindeki bir kırılma, analist Tony Montpeirous’e göre yükseliş için katalizör olacak. Ancak, 0,00000770 dolar seviyelerindeki düşüş hedefleriyle yeni yazın en yüksek seviyelerine ulaşıldıktan hemen sonra bir likidite avı başlayabileceğinden, yatırımcılar dikkatli olmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir