Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.500
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.500
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu 7 Altcoin’den Müjdeli Haber: Ünlü Borsaya Giriyorlar!

Brezilya Varlık Yöneticisi Hashdex, altcoin projeleri Uniswap (UNI), Aave (AAVE) ve Compound’un (COMP) da dahil olduğu bir DeFi ETF’yi başlatacak. Ürünün, Şubat ayı itibarıyla Brezilya borsası B3’te kote olması planlanıyor. Ayrıntılar için blog.coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Bu altcoin projeleri yeni bir ETF’de yer alacak

Brezilya merkezli kripto varlık yöneticisi Hashdex, 12 merkezi olmayan finans (DeFi) altcoin projesinin ardından borsada işlem gören bir fon (ETF) başlatacak. Şirket, ürünün Şubat ayı itibarıyla Brezilya borsası B3’te listeleneceğini ve hisse satın almak için rezerv siparişlerinin Salı gününden itibaren sunulacağını açıkladı.

Küresel kripto endeksi sağlayıcısı CF Benchmarks ile ortaklaşa geliştirilen DEFI11, diğerlerinin yanı sıra Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Compound (COMP) ve Maker (MKR) token’lerini içeren bir endeks olan CF DeFi Modified Composite Index’i yansıtacak.

Hashdex’e göre, ETF’nin %70’i DeFi protokollerinden, akıllı sözleşme platformlarının %15’inden ve Polygon (MATIC), Chainlink (LINK) ve The Graph (GRT) gibi kimlik doğrulama ve ölçeklenebilirlik çözümleri de dahil olmak üzere DeFi protokol desteklerinin geri kalanından oluşacak. Hashdex CEO’su Marcelo Sampaio yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

DeFi’ye yatırım yapmak, geleceğin fintech şirketlerine yatırım yapmakla aynı şey. Gelişen teknolojileri nedeniyle önümüzdeki yıllarda katlanarak büyüyebilecek çok umut verici bir piyasa.

Nisan 2021’de Hashdex, Brezilya ve Latin Amerika’nın 130.000’den fazla yatırımcısı olan ve Brezilya borsasına göre B3’te en çok satın alınan ikinci gelecek olarak yer alan ilk kripto ETF’si HASH11’i piyasaya sürdü. Ayrıca Hashdex, Brezilya bankaları XP, Itaú BBA ve Banco Genial’ın ETF teklifini koordine edeceğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir