Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.474
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.474
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Fiyat Düşüşüne Rağmen Analistler 60.000 Doları Destek Seviyesi Olarak Görüyor

Bitcoin

Hafta sonu yaşanan sert satış dalgası Bitcoin fiyatını 6 Mart’tan bu yana en düşük seviyeye gerilmesine rağmen, Bitcoin yatırımcıları hala iyimser. Analistler potansiyel destek seviyelerine ve devam eden alım baskısına işaret ederek gelecek için olumlu sinyaller arıyor.

Bitcoin, satışlar haftasonu boyunca devam ederken 17 Mart’ta 60.000 dolara doğru kaydı.

Hafta boyunca yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra, Bitcoin önemli satış baskısıyla karşı karşıya kaldı, ardından bir dizi düşük seviye ve başarısız geri tepmelerle karşılaştı.

Gün içinde, sıcaklıkla beklenen haftalık mumun kapanmasından uzun bir süre önce satışlar hız kazanmaya devam etti.

Popüler kripto para analisti Skew, ana borsalarda alıcılar için destek noktalarını belirtti. Bunlar, 60.000 ila 64.000 dolar arasında yoğunlaştı.

Skew, bazı kuruluşların, büyük ölçekli dolar maliyet ortalaması (DCA) yapmaya devam ettiğini, bu durumun düşük zaman dilimli sıçramaları sağladığını ekledi.

Bitcoin’in en son boğa piyasası düzeltmesi böylelikle yaklaşık %12’ye ulaştı. Önceki döngülerde, daha geniş yükseliş eğilimini korurken bile daha derin çekilmeler yaşandı.

Bu nedenle, ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF’ler) alımlarının 18 Mart’ta yeniden başlayacağına işaret eden iyimser piyasa gözlemcileri hala var.

En son Bitcoin vadeli işlemler boşluğu 4.000 doları aşıyor

Haftalık kapanışa daha 12 saatten fazla bir süre kala, diğerleri erken haftaya dönüş için potansiyeli gözlüyorlar. CME vadeli işlemleri ise 15 Mart’ta 69.135 dolardan kapandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir