Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.896
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.896
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance Kazakistan’dan Onay Aldı

Binance, Kazakistan’dan Onay Aldı

Lider kripto para alım-satım platformu Binance, Kazakistan’da hizmet gösterebilmek için Astana Finansal Hizmetler Otoritesi’nden ön onay aldı. Astana Finansal Hizmetler Otoritesi tarafından gerçekleştirilen bu onay, Binance’in zamanında gerçekleştirilmesi beklenen tam başvuru sürecini tamamlamasını gerektiriyor. Bu işlemlerin ardından Binance, Astana Uluslararası Finans Merkezi’nde bir Dijital Varlık Alım Satım Tesisi Operatörü ve Saklama Sağlayıcısı olarak hizmet sunabilecek.

Changpeng Zhao Açıklama Yaptı

Binance’in Kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao tarafından alınan ön onaya ilişkin açıklamada:” Kazakistan, Orta Asya’da kripto paraların benimsenmesi ve düzenlenmesinde öncü olduğunu gösterdi. Bu Binance’in dünya çapında güvenli ve iyi düzenlemmiş bir ortamda ürün ve hizmetler sağlama ve bir kez daha uyumluluk öncelikli bir borsa olma taahhüdünü gösteriyor.” İfadelerini kullandı.

Binance, bu yılın Nisan ve Mayıs aylarında ise Fransa, Abu Dabi ve İtalya gibi ülkelerden de düzenliyici onayı almıştı.

Binance’in Bu Yıl Aldığı Onaylar

Binance, bu yılın Nisan ayında, Abu Dabi Global Market’in Finansal Hizmetler İzninden ilkesel onay almıştı. Alınan bu lisanla birlikte Binance, yasal sınırlar içinde kripto paralar için bir komisyoncu-bayi olarak faaliyet gösterebilmeye hak kazanmıştı. Binance aynı zamanda Mart ayında belirli koşullar altında bir kripto para borsası olarak faaliyet göstermek için Dubai’de sınırlı bir lisans almıştı.

Dev kripto para alım satım platformu bir diğer onayı İtalya’dan almıştı. Kripto para borsası, kripto varlıklarıyla ilgili İtalyan mevzuatına uygun olarak, İtalya’da bir kripto para servis sağlayıcısı hizmeti sunmak için Organismo Agenti e Mediatori’den onay almıştı. Alınan bu düzenleyici onay, Binance’in İtalya’daki stratejik büyümesinde önemli bir kilometre taşını temsil ediyor ve şirketin, ofisler açması ve bunun sonucunda yerel ekibini büyütmesi yoluyla ülkedeki varlığını güçlendirmesini sağlayacak.

Borsanın bu yıl içerisinde aldığı bir diğer onay da Fransa’dan gelmişti. Binance, Fransa’da Dijital Varlık Hizmet Sağlayıcısı onayını alarak ülkede tescillenen ilk büyük küresel kripto para borsası oldu. Binance, verilen bu onay ile birlikte, şirketin Fransa’da yasal olarak faaliyet gösterme iznine, dijital varlıkları elinde tutabilme, alım, satım ve takasını etkinleştirebilme ve tüm bunlar için ticaret platformu çalıştırabilme imkanına sahip oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir