Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.894
% 6.58
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.894
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Aptos (APT) Coin Nedir, APT Yorumları ve Fiyatı

Aptos, Layer-1 üzerinde geliştirilmiş ölçeklenebilir, düşük maliyetli ve güncellenebilir bir blockchaindir.

Blockchain tabanlı uygulamaların daha geniş kitlelere ulaştırılması Aptos’un ana hedefleri arasındadır. Aptos blockchain, işlemleri hızlı ve güvenli şekilde tamamlamak amacıyla Move dilini kendine entegre etmiştir. Move dilinde yazılmış olan akıllı kontratların resmi doğrulayıcısı olan Move kanıtlayıcısı, sözleşmelerin değişmez kuralları ve hareketleri için ek koruma standartları sağlamaktadır. Bu sayede geliştiriciler, yazılımlarını kötü niyetli kişi ve kurumlardan daha iyi koruyabilmektedir.

Aptos Coin Nedir?

Aptos, blockchain üzerinde yaygın olarak kullanılabilecek uygulamalar oluşturulabilmesi için geliştirilen ölçeklenebilir, düşük maliyetli ve güncellenebilir bir blockchaindir.

Aptos veri modeli, esnek anahtar yönetimi ve hibrit saklama seçeneklerini beraberinde getiriyor. Aptos ağı bu özellikleri sayesinde daha güvenli bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Aptos ağı, daha fazla işlem yapmak ve gecikme ihtimalini azaltmak için işlem süreçlerinin her aşamasında sıralı ve modüler bir yaklaşımdan yararlanmaktadır. Rastgele karmaşık işlemler sayesinde bütünlüğü verimli şekilde koruyan Aptos, yüksek hızda işlem yapmaktadır. Gecikme süresini azaltıp, geliştirmeleri de basitleştirmektedir.

Aptos’un modüler yapısı, istemci esnekliğini de destekleyip anlık geliştirmeleri en uygun hale getirmektedir. Bunun da ötesinde, yeni teknoloji inovasyonları ve Web3 kullanım alanlarını çabuk yüklemek adına Aptos blockchain, değişiklik için yönetim protokolleri sağlamaktadır.

Aktif bir topluluğa, çok sayıda yatırımcı ve benzersiz mühendislik yapısına sahip Aptos, diğer Layer-1 blockchainlere göre yenilikçi özellikler barındırıyor. Aptos’un, önümüzdeki zamanlarda mevcut Layer-1 projelerinden çok farklı yerlere gelmesi beklenmektedir.

Aptos Coin Fiyatı

Şu anda 1 APTOS 153.24 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 APTOS 8.25 $ dolardır.

Aptos fiyatı son 24 saatte -39.87% değişim ile şu anda 153.24 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Aptos hacmi 1,022,626,474 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 1,087,114,991 $ dolardır.

Aptos Coin Yorumları

Aptos Coin, FTX, Binance, Bybit ve OKX borsalarında listelenme öncesinde 70 dolara kadar yükseliş yaşadı. Listelenme sonrasında beklentinin gerçekleşmesiyle 10 dolara gerileyen APT/USD çiftine OKX borsası 10 milyon dolarlık yatırım açıklaması yaparken Aptos’un ETH ve SOL ağında yaşanan birçok sorunu çözdüğünü açıkladı. Aptos 8-13 dolar aralığında stabil hareket ediyor. Piyasanın ilgisini hayli çeken kripto varlıkta dalgalı seyir önümüzdeki günlerde de izlenecektir diye tahmin ediliyor. Aptos vadeli işlem kontratlarının listelenmesini istememesine rağmen büyük borsalar buna riayet etmedi. 6.73 dolar dip seviyesini gören Aptos’a ufak çaplı alımlar geldi. Oluşan gap’leri kapatması beklenebileceği gibi ileriye dönük taban çalışması da mümkün görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir