Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.266
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.266
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

54 Uzman: Binance’deki Bu Altcoin Yüzde 1.000 Yapabilir!

Kripto endüstrisi uzmanlarından oluşan bir panel, altcoin projesi Binance Coin için “oldukça parlak bir gelecek görüyor”. BNB’nin 2025’e kadar 781 dolara ve 2030’un sonuna kadar 1.814 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. İşte detaylar…

Popüler altcoin BNB için yükseliş beklentisi

Fiyat karşılaştırma portalı Finder, Pazartesi günü Binance Coin (BNB) fiyat tahminlerini güncelledi. Şirket, bu ayın başlarında “Binance Coin’in şimdi ile 2030 arasındaki fiyatına ilişkin tahminlerini vermek için 54 endüstri uzmanından oluşan bir panel” anketi yaptığını açıkladı. Panelimiz, 2025 yılına kadar 781 dolara yükselmeden önce Binance parasının (BNB) 2022’nin sonunda 274 dolar değerinde olacağını düşünüyor.

Panel ayrıca, Binance Coin fiyatının “2030’un sonunda 1.814 dolara yükselerek” büyümeye devam etmesini bekliyor. Binance Coin, piyasa değerine göre dünyanın beşinci en büyük kripto para birimidir. Finder, Digital Capital Management’ın genel müdürü ve paneldeki uzmanlardan biri olan Ben Ritchie, “BNB’de yükselişe geçiyor ve coin değerinin yıl sonuna kadar 300 dolara ulaşmasını bekliyor” dedi.  Ritchie, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

BNB’nin fiyatı da arz ve talebi takip ediyor. BNB, her işlem ücretine bir yakma mekanizması getirdi. Üç ayda bir yakma işlemi gerçekleştirerek onu deflasyonist bir varlık haline getirdi. BNB Chain ayrıca ağ içinde bir layer 2 zincirini desteklemeyi planlıyor. Bu da gelecekte Ethereum ile aynı gas ücreti sorunlarına maruz kalabilecekleri için yardımcı olabilir.

BNB Chain ekosistemi büyümeye devam ediyor

BNB Chain ekosistemi büyümeye devam ettiğinden, fiyat 2030’da 3.000 dolara kadar çıkabilir. Uzmanlara ayrıca şu anda Binance Coin alma, satma veya tutma zamanının gelip gelmediği soruldu. Finder şunları kaydetti:

Panel, BNB için oldukça parlak bir gelecek görürken, sadece yüzde 20’si satın alma zamanının geldiğini söylüyor. Panelin çoğunluğu (yüzde 50) BNB’nizi elde tutmaya değer olduğunu söylüyor ve yüzde 30 daha fazla satış tavsiye ediyor.

Panelde üniversite yöneticileri, kripto borsa yöneticileri, kripto araştırma analistleri ve kripto ile ilgili ürünlere sahip çeşitli firmaların yöneticileri yer alıyor. Finder’ın uzmanları ayrıca yakın zamanda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve Solana (SOL) dahil olmak üzere diğer birçok kripto para birimi hakkında tahminlerde bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir