Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.911
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.911
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

3 Kez Haklı Çıkan Analist, BTC ve Ethereum Tahminini Açıkladı!

Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, lider kripto paraların geleceğine inanıyor. En son tweetinde McGlone, Bitcoin ve Ethereum (ETH)’un hala erken benimseme günlerinde olduğunu belirtti.

Mike McGlone, BTC ve Ethereum tahminlerini açıkladı

Mike McGlone, piyasanın arz-talep dinamikleriyle Bitcoin ve Ethereum’un değer kazanmaya devam etmesini bekliyor. Bitcoin’de 10.000 doları, 12 bin doları ve 50.000 doları bilen analist, 2022’de beklentilerini ikiye katlayarak BTC ve ETH’nin sırasıyla 100 bin ve 5 bin dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Aralık ayının başlarında McGlone, Bitcoin’in ABD borsalarını geride bırakacağını söyleşmişti. Analist ayrıca, en büyük kripto para biriminin Solana (SOL), Binance Coin (BNB), Bitcoin ve Ethereum’dan oluşacağını öngörüyor. Aynı zamanda, meme coin devleri Dogecoin ve Shiba Inu’yu oldukça eleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde, daha nitelikli projelerin gelişmesi için piyasanın meme coin’lerden arındırılması gerektiğini söyledi.

Enflasyon nedeniyle Fed’in faiz kararları, kripto boğasının önündeki en büyük engel olarak görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Goldman Sachs, Bitcoin’in geleneksel finans piyasasıyla yakın ilişki kurduğu için her zamankinden daha savunmasız olduğunu söyledi. Ocak ayı başlarında yayınlanan araştırma notunda McGlone, Aralık 2018’de meydana gelen çöküşe atıfta bulunarak 30.000 doların Bitcoin için yeni 3.000 dolar seviyesi olabileceğini yazdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir