Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.092
% 7.31
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.092
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

1INTRO Nedir? Ne İşe Yarar ?

1INTRO

Solana’nın ilk Likidite Bootstrapping Havuzu (LBP) olan 1INTRO, projeler ile yatırımcıları bir araya getirme amacıyla kurulmuş bir platformdur.

İlginizi Çekebilir: Yeni Solana Ağı Gözdesi MarginFi Nedir?

Ayrıca platform, Solana ekosisteminde token launch etkinlikleri için daha da gelişmeyi hedefliyor. Bunun için 1INTRO ekibi  inovatif çözümler ve topluluk desteklerini önemsiyorlar.

Bunlara ek olarak, 1INTRO platformu şeffaflık ve eşitlik gibi imkanları kullanıcılara sunmayı hedeflemektedir. Likidite Bootstrapping Havuz’larının yanı sıra Permissionless Token Launch yani izinsiz token lansmanları da kullanıcıların en çok ilgisini çekecek özelliklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Kısa sürede X platformunda 140 binden fazla takipçiye ulaşan 1INTROtopluluk destekli bir platform olacağını daha şimdiden ispatlamıştır. Tüm bunlar sayesinde 1INTRO platformu Solana ekosistemini daha da ileriye taşıyacak.

1INTRO

Likidite Bootstrapping Havuzu (LBP) Nedir?

LBP yani Likidite Önyükleme Havuzu açılışta yüksek fiyatların olduğu daha sonra bunların kademeli olarak düşürüldüğü, kısacası azalan fiyat stratejisi kullanan bir likidite yöntemidir. Bunun sebebi, büyük yatırımcılar yüzünden ortaya çıkabilecek aksaklıkları minimum hale getirmektir. Bu sayede kullanıcılar adil gördükleri fiyatlardan işlemler yapabilecekler.

Ayrıca, bu havuzlardaki tokenların piyasa manipülasyonlarından etkilenmemesi için farklı fiyatlandırma mekanizmaları da mevcut olacaktır.

LBP

1INTRO Platform Özellikleri

  • Referans ve Ödüller: 1INTRO platformu kullanıcıların referans ile daha çok kişiye ulaşmasını sağlayarak buna göre belirli bir kazanç sistemi geliştirmeye çalışmaktadır. Bu referans bağlantısı sayesinde platforma yeni gelen kişiler al-sat işlemleri yaptıkça referansını paylaşan kişiler de %50 swap ödülleri elde edecekler. Bu da platformun Solana ağında daha da büyüyeceğini ve topluluğun daha da genişleyeceğini göstermektedir.

1INTRO

  • Likidite Kilitleme: 1INTRO platformunda henüz tanıtımı yapılmamış Likidite Kilitleme özelliğinin bazı temel unsurları bulunmaktadır. Öncelikle üst düzey güvenlik ve güven oluşturma ön plandadır. Kilitleme mekanizması anında satış ve Rug Pull gibi durumların önüne geçmeyi amaçlamaktadır. Ek olarak, sistem LBP sırasında üretilen likiditenin bir kısmını güvence altına almaktadır.

Yol Haritası

1INTRO platformu güvenlik ve kullanılabilirlik konusunda gelişmeyi hedefleyen bir platformdur. Ekibin açıkladığına göre yol haritası şu şekildedir:

  1. Periyot: Likidite Kilitleme mekanizmasının tanıtımı ve uygulanması
  2. Periyot: 1INTRO platformunun daha işlevsel ve gelişmiş bir DEX platformu haline gelmesi
  3. Periyot: Stratejik ortaklılar ve işbirlikleri ile Solana ekosisteminde büyümek ve daha da genişlemek

"</p

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir