Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.806
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.806
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Zilliqa, NFT Müzik Platformu TokenTraxx ile İş Birliği Yaptı

Halka açık bir blok zinciri platformu olan Zilliqa, müzik endüstrisini daha ödüllendirici ve adil hale getirmek amacıyla önde gelen NFT müzik platformu TokenTraxx ile 1,1 milyon dolarlık ortaklık anlaşması yaptı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

2022 yılına kadar karbon nötr olmayı hedefleyen platform, güçlü bir blok zinciri ağıyla gerçek dünya ile blok zinciri teknolojisi arasında köprü olacak şekilde müzik endüstrisinde kendisini konumlandırmayı hedefliyor.

Zilliqa TokenTraxx ortaklığı, NFT endüstrisindeki ilk ortaklığı değil. Protokol, NFT teknolojisine dayalı diğer çözümlere ek olarak Mintable, Unicutes ve DeMons gibi platformlar ile ortaklık anlaşması imzalamıştı.

Zilliqa Blockchain Teknolojisiyle TokenTraxx Platformunda Fark Yaratmayı Hedefliyor

Müziğin tokenleştirilmesiyle birlikte Zilliqa, sanatçılara telif ödemeleri, hak sahipliği, Spotify ve Apple Music gibi platformlarda bulunan diğer öğeleri almaları için daha fazla fırsat yaratacak. Tüm işlevler, dağıtılmış defter teknolojisiyle ya da basitçe blok zincirinde çalıştırılabilecek.

Zilliqa, müzik ve eğlence endüstrilerinden gelen teknoloji ile etkili iş uygulamalarını bir araya getiren bir şirkete katılmaktan heyecan duyuyor. Şirketin CEO’su Dr. Ben Livshits, iş birliği yaparak blok zincirin faydalarından yararlanmayı dört gözle bekliyor.

Yapılan ortaklıkla birlikte TokenTraxx, düşük maliyetler ve mütevazı gaz ücretleri ile güvenli ve ölçeklenebilir bir protokole anında erişim kazanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version