Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.967
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.967
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

YouTube’un Yeni CEO’su NFT Ve Metaverse Hakkında Açıklamalar Da Bulundu

YouTube’un yeni CEO’su Neal Mohan, NFT, metaverse ve blockchain dahil olmak üzere yeni teknolojilerin video paylaşım platformuna entegrasyonu konusundaki iyimserliğini dile getirdi.

Yakın zamanda YouTube‘un yeni CEO’su olarak Susan Wojcicki’nin yerini alan Mohan, Web3‘ün “içerik oluşturucular için yeni fırsatlar yarattığını” söyledi. Bu yeniliklerin, içerik oluşturucuların ve hayranlarının başka bir düzeyde bağlantı kurmasına ve yeni yollarla para kazanmasına yardımcı olabileceğini de sözlerine ekledi.

“Blockchain ve NFT’ler gibi yeni teknolojilerin, içerik oluşturucuların hayranlarıyla daha derin ilişkiler kurmasına olanak sağlayabileceğine inanıyoruz. Birlikte yeni projeler üzerinde işbirliği yapabilecekler ve daha önce mümkün olmayan şekillerde para kazanabilecekler.”

İçerik oluşturucuların, hayranların benzersiz videolara, fotoğraflara, sanat eserlerine ve hatta deneyimlere sahip olmaları için doğrulanabilir bir yol sağlamak üzere NFT’yi kullanabileceğinden özellikle bahsetti. Ancak Mohan, bu yeni teknolojilere “sorumlu bir şekilde” yaklaşmaları gerektiğini söyledi.

“Tüm bu biçimlerde, içerik oluşturucuların para kazanmasına ve bir iş kurmasına yardımcı olacak daha fazla yol göreceksiniz” diye ekledi ve NFT  gibi yeni teknolojilerin yalnızca içerik oluşturucular için değil, izleyiciler için de yeni gelir akışları sunacağını belirtti.

Mohan, görüntülemeyi nasıl daha sürükleyici hale getirecekleri konusunda “büyük düşündüklerini” iddia ederek metaverse konusuna da değindi. Bunun muhtemelen ilk olarak oyunlara daha fazla etkileşim getirmeye çalışacakları ve kendilerini daha canlı hissettirecekleri oyunları etkileyeceğini belirtti.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version