Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.447
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.447
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Singapurlu Fon Yöneticisi Fintonia, 2 Bitcoin Fonu Başlatıyor

Fintonia Group, Bitcoin odaklı iki kurumsal fonun piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Singapurlu fon yöneticisi Fintonia, Singapur’un düzenleyicisi Singapur Para Otoritesi’nden (MAS), kurumsal yatırımcılara yönelik iki Bitcoin fonu için onay aldı. Şirket, Fintonia Bitcoin Physical Fund ve the Fintonia Secured Yield Fund adlı iki Bitcoin fonu ile dijital varlık fonlarına yönelik artan talebi karşılamayı amaçlıyor.

Söz konusu bu iki ürünün Bitcoin’e yalnızca uzun süreli, pasif olarak yatırım yapmayı amaçlayan kurumsal yatırımcılara odaklandığı belirtiliyor. Fintonia Bitcoin Physical Fund yatırımcılara doğrudan Bitcoin’e yatırım yapma şansı tanıyor. Böylece piyasa oyuncuları büyük miktarda BTC satın alabilir, satabilir veya depolayabilir. Fintonia’nın kurucusu ve başkanı Adrian Chng de fonun fiziksel destekli doğası hakkında konuştu ve bunun şirketin Bitcoin’i bir türev araç olarak kullanmayacağı onun yerine Bitcoin’i doğrudan satın alacağı anlamına geldiğine dikkat çekti. 

Bir diğer fon olan Fintonia Secured Yield Fund ise Bitcoin tarafından güvence altına alınan özel kredilere erişim arayan yatırımcıları hedefliyor. Yönetici, 7/24 alım satım ve yüksek likidite gibi bazı özelliklerinden bahsederken şunları ekledi:

“Gerekirse, örneğin emtia ve gerçek varlıklara kıyasla hızlı bir şekilde tasfiye edilebilir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version