Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.082
% 5.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.082
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sanatçı Thrush Holmes “NFT Sanatı Gelişmekte Olan Bir Sektör”

Bazıları NFT’leri bir hype trendi olarak görse de, NFT’ler, uzun süredir belli başlı güçlü kişiler tarafından yönetilen sanat endüstrisi için devrim niteliğinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Thrush Holmes, NFT alanına katılan köklü sanatçılardan biri. NFT dünyasına nasıl girdiğini ve sektörle ilgili düşüncelerini paylaşan Holmes, NFT sanatının gelişmekte olan bir sektör olduğunu savunanlardan.

Thrush Holmes, sanatına NFT koleksiyonlarını da ekleyen köklü bir sanatçı. Yakın zamanda çıkardığı Magnum NFT koleksiyonu, fiziksel ve dijital dünyayı birleştiren üretken çalışmalar olarak öne çıkıyor.

Holmes, NFT’nin temsil ettiği geniş değerler ve fırsatlar olduğunu düşünerek bu alanına girdi. Holmes, NFT dünyasına nasıl adım attığını ise şöyle anlattı;

“Sanatıma NFT’leri de eklemeyi düşünüyordum ama bu alanı daha iyi anlamam gerekiyordu. Bu kontrol sahibi olmak için büyük bir fırsattı. Ben her zaman sanatçıların sanatlarının kontrolünü eline almasının gerekliliğini savundum. Bu konudaki en iyi yer NFT sektörü, bu yüzden benim için ilginçti.”

Ona göre, NFT’lerde, orijinal içeriklerin tek bir tane olması durumu, kopyalarla ilgili endişeleri ortadan kaldıran, ezber bozan bir şey. Holmes konuyla ilgili şunları söyledi;

“Sanırım resim yapmaya başladığım ilk günden itibaren, insanların onu kopyalayacakları konusunda endişeliydim. Ama ben her zaman insanların tablomu nasıl çizdiğimi anlamasın diye yaptım. Bu benim için büyük bir hedefti.”

NFT Sektörü ile Gelişen Sanat Dünyası

Holmes, NFT’lerin kullanıcılara sağladığı uzun ömürlülüğü ve iç görüyü takdir ediyor. NFT çizimleri OpenSea gibi çevrimiçi galerilerde sergileniyor, bunun ötesinde koleksiyonerler tarafından topluluk oluşturmaya kadar uzanıyor. Holmes sektörle ilgili şu ifadelere yer verdi;

“NFT sektörü ilginç bir alan. Daha da gelişeceğini düşünüyorum. Galeriler ve partilerle sergiler yapardım ve o zaman bu kadar heyecan duymazdım. Bu alanda benim için en büyük çekici faktörün topluluk olduğunu düşünüyorum.”

Holmes’ın, NFT’leri fiziksel resimlerinden daha ucuz olsa da, Holmes NFT’lerini fiziksel çalışmalarına daha fazla insanın erişebilmesi için araç olarak kullanmak istiyor. Holmes şöyle konuştu;

“Benim NFT’lerimden birini satın alırsanız, gerçek bir tablo elde etme şansınız olur. Bu unsur benim için önemli çünkü hiç şansı olmayan birinin o fırsata sahip olması mümkün. Daha çok koleksiyonla bu yolda devam etmek istiyorum. Bunu sürdürmek istiyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version