Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.099
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.099
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

REALY (REAL) Metaverse Bybit Launchpad’de Listeleniyor

Kullanıcıların çok çeşitli NFT tabanlı müzik, oyun, moda ve diğer koleksiyon ürünleriyle etkileşimde bulunmasına ve bunları takas etmesine olanak tanıyan bir 3D sanal evren olan Realy Metaverse, Bybit hesabında BIT tutan kullanıcılara Bybit Launchpad platformunda 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 06:30’da (TSİ) arz ediliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yatırımcıları arasında Multicoin Capital, Alameda Research, Three Arrows Capital ve SNZ gibi dünya çapında fonların yer aldığı Realy Metaverse; sanal ve gerçeklik kavramının mükemmel bir şekilde birleştiği, oyun, e-ticaret, sosyal etkileşim ve alım-satım konseptlerinin bir araya getirildiği süper gerçekçi bir 3D metaverse oyunudur.

Bybit’te mevcut toplam arz, lansman gününde yalnızca yaklaşık 500 bin REAL token olacağından Launchpad’e çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

REALY Metaverse Launchpad Etkinliğine Katılanlara 1000 REAL Token ve İki Adet iPhone 13

Bybit, REAL tokeninin Launchpad’de sunulmasını kutlamak için, Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor. REAL Launchpad etkinliğine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’den alacakları REAL token haklarına ek olarak 1000 REAL değerindeki ödül havuzunu paylaşacak ve 2 adet iPhone 13 için şanslı çekilişe katılmaya hak kazanacak

6 Aralık 2021’de Cüzdanınızda BIT Olsun!

Bybit, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada REAL tokeni Launchpad’de kullanıcılarına sunacağını ve 5 Aralık – 10 Aralık tarihleri arasında cüzdanlardaki BIT token bakiyesinin ortalaması alınarak maksimum 500 REAL alımını mümkün kılacağını duyurdu. 10 Aralık 06:30’da ise Launchpad sayfası üzerinde Launchpad’e katılım için BIT token yatırma işlemi açılacak ve aynı gün 14:00’te REAL tokenleri dağıtılacak. Saat 15.00’te ise REAL token Bybit Spot piyasasında listelenecek ve bütün Bybit kullanıcıları REAL token için alım-satım yapabilecek!

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve DeFi madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

-*-

Bybit Hakkında

Küresel bir kripto para işlem platformu olan Bybit, Mart 2018’de kripto para yatırımcılarının ultra hızlı eşleşen bir motor, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteği bulabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi alım-satım hizmetleri ve bulut madenciliği ürünlerinin yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: [email protected]

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version