Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.303
% 2.91
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.303
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Popüler Analist, Shiba Inu’nun (SHIB) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Tekrar Ziyaret Etmeye Hazır Olduğunu Söyledi

Yakından takip edilen bir kripto para analisti ve traderı, meme coin Shiba Inu’nun (SHIB) tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya hazır göründüğünü ve XRP için destansı bir ralli öngördüğünü söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yeni bir videoda, analist Scott Melker, Shiba Inu’nun rakibi Dogecoin‘i son birkaç haftadır düşüş eğiliminde tutan çapraz direnci aldıktan sonra yükselişe geçtiğini söyledi.

“Tekrar zirveye dönebileceğini düşünüyorum… Bu şeyin bir ton hacmi var. Bu dört saatlik mumun birkaç günün en büyüğü olduğunu ve patladığını görüyoruz. Bunu sevdim. Hedefim burada (0.00089$).”

Yazma sırasında SHIB, 0,00005272 dolardan işlem görüyordu.

XRP İçin de Yükseliş Bekliyor

Kripto analisti ayrıca XRP’yi de yakından izliyor. Melker’in grafiğine göre, XRP 1,96 dolara yükselmeye hazırlanıyor ve şu anki 1,19 doladan %64’ün üzerinde potansiyel kazançlara işaret ediyor.

Bitcoin‘e gelince, Melker, bir varlığın momentumunu izleyen göreceli güç göstergesi (RSI) zayıflık belirtileri gösterdiği için önde gelen kripto para biriminin düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor.

“Doğru düşüş eğilimimiz var. Günlük [grafik] üzerinde düşüş eğilimi. Bu genellikle, özellikle aşırı alımdan çıkıldığında ortaya çıkar.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir