Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.515
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.515
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Popüler Analist, Avalanche (AVAX) Rallisinin Devam Edebileceğini Söyledi

Popüler bir kripto para analisti, önemli ralliler gerçekleştirme potansiyeline sahip olduğunu söylediği iki altcoin hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Anonim analist Smart Contracter, kendisini Ethereum (ETH) rakibi olarak konumlandıran ve son zamanlarda ciddi bir yükseliş kaydeden Avalanche (AVAX) fiyatı konusunda hala yükseliş düşündüğünü söyledi.

Yatırımcı grafiğinde, 280 dolar hedefine doğru bir hareketi belirlemiş. Bu da AVAX’ın mevcut 133 dolarlık fiyatından %110’un üzerinde yukarı potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Analiste Göre ATOM Fiyatı da Yükselebilir

Smart Contracter’ın radarındaki bir diğer altcoin, kendisini “blok zincirin interneti” olarak lanse eden proje olan Cosmos (ATOM). Kripto para uzmanına göre, ATOM’un mevcut piyasa yapısı, AVAX’ın parabolik bir yükselişe geçmeden önceki fiyat hareketini andırıyor.

“ATOM, yapısal olarak AVAX’ın büyük zamanını hatırlatıyor.”

Yazım sırasında ATOM, 31.16 dolardan işlem görüyordu. Smart Contracter’ın 100 dolarlık hedefine doğru bir hamle, kripto paranın değerinin potansiyel olarak üç katına yükselebileceğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version