Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.685
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.685
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Polygon, Dev Yazılım Firmasıyla Ortaklık Kurdu

Polygon

Sektörün önde gelen yazılım firması Salesforce, NFT tabanlı sadakat programları için Polygon Labs ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Dünyanın en büyük müşteri ilişkileri yönetimi yazılım firmalarından biri olan Salesforce, müşterilerinin Polygon blok zincirinde değiştirilemez token (NFT) tabanlı sadakat programları geliştirmelerine yardımcı olmak için Polygon Labs ile iş birliği kurdu.

Çarşamba günü Salesforce, müşteri şirketlerinin bir blok zinciri platformunda NFT’leri basmasını, yönetmesini ve satmasını sağlamak için Web 3.0 hizmetini başlattı. Şirket, NFT’lerin şirketlere yeni kitleler bulma ve sıfır parti veri kaynağı sağlama fırsatı sunarak, ortak yaratım ve ortak sahiplik, token-kapılı topluluklar ve kişiselleştirilmiş etkileşim gibi imkanlar sağladığını belirtti.

Polygon ise son birkaç ay içinde Starbucks, Japon Square Enix ve Güney Koreli Lotte Group gibi bir dizi büyük şirketle iş birliği yaparak, merkezi olmayan blok zincirleri üzerine inşa edilecek İnternet’in evrimine bir gönderme olan Web3 üzerinde hizmetlerin kurulmasına yardımcı oldu.

Japonya, Çin, Güney Kore ve diğer ülkeler Web3’ü ekonomilerinde yeni bir büyüme sektörü olarak resmen onayladılar. Ancak, Meta Platforms’un Salı günü Metaverse bölümünün geçen yıl 13 milyar ABD Dolarından fazla zarar etmesinin ardından, Facebook ve Instagram’daki NFT hizmetlerini sonlandırmasıyla NFT’ler etrafındaki coşkunun bir kısmı azaldı.

Salesforce, NYSE’de listelenen bir şirket olup, 31 Ocak 2023’te sona eren mali yılın tamamında yıllık 31,4 milyar ABD doları gelir bildirdi. Ayrıca Şirket web sitesinde 150.000’den fazla firmanın CRM hizmetlerini kullandığını belirtiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version