Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.526
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.526
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Numeraire Nedir? NMR Coin Nasıl Alınır?

Numeraire nedir? Numeraire, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş, kullanıcılarına veri bilimi temelli kriptografik işlemleri gerçekleştirme imkânı sunan bir blockchain projesidir. Bu makalede Numeraire nedir, ne sunar, NMR coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak konuyu merak eden okurlarımız için derledik.

Numeraire nedir?

Numeraire, Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş, risk koruma fonu olarak çalışan bir platformdur. Platformun yerel kripto para birimi NMR coin’dir. Platform, veri bilimciler ile yazılım geliştiricilerin makine öğrenimi modelleri kullanmasını ve oluşturmasını mümkün kılar. Makine öğrenimi, veri tabanları aracılığıyla, kendi kendine öğrenebilen bir algoritma yaratmaktır. Kullanıcılar, makine öğrenimi aracılığıyla yatırım stratejileri geliştirebilir. Proje, veri bilimi alanını merkeziyetsiz bir hale getirmeyi amaçlar.

2015 yılının sonlarında kurulan proje, risk koruma fonu olarak çalışır. Ancak geleneksel risk koruma fonlarının aksine Numeraire, kullanıcılarının ortaya çıkardığı verilere ve tahminlere güvenerek hisse pazarına girer. Kullanıcıların oluşturduğu tüm veriler ve yazılımlar, şifrelenerek güvenli bir biçimde korunur. Kullanıcılar, platform aracılığıyla makine öğrenimi ve yapay zekâ gibi teknolojilerden yararlanarak gelecek piyasa hareketlerini tahmin edebilir.

Bunun yanında proje, zaman zaman çeşitli bilgi turnuvaları düzenler. Turnuvalarda derece yapan katılımcılar, token ödülleri ile ödüllendirilir. Bunun yanında platforma değer katan yatırımcılar da ödüllendirilir. Her hafta test edilen ve 100’den fazla modele sahip olan geliştiriciler, Bitcoin ödülleri kazanır.

NMR coin nedir? Ne için kullanılır?

NMR coin, Numeraire projesinin yerel kripto para birimi olarak çalışan bir tokendir. Token, Ethereum üzerindeki ERC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuştur. Tokenin maksimum arzı 11 milyon adet olarak sınırlandırılmıştır. Yüksek gizlilik ve güvenliğe sahip token, merkeziyetsiz finans (DeFi) işlemlerinde likidite kaynağı olarak kullanılabilir. Bunun yanında tokenin platform içerisinde çeşitli kullanım durumları bulunur.

NMR coin sahipleri, oluşturdukları veri setlerini şifreleyebilir ve kendi bilgisayarlarına indirebilir. Bunun yanında token sahipleri, platformun sunduğu yapay zekâ, makine öğrenimi gibi teknolojilerden yararlanabilir. Kullanıcılar, bu teknolojileri piyasanın geleceğini tahmin etmek için kullanabilir. NMR coin sahipleri, platformun düzenlediği bilgi yarışmalarına katılabilir ve ek token ödülleri kazanabilir. Token, Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasına sahiptir. NMR sahipleri, varlıklarını stake ederek pasif gelir elde edebilir.

NMR coin nasıl alınır?

Mevcut olarak NMR coin; Binance, Coinbase, Kucoin ve DigiFinex gibi kripto borsaları tarafından listelenmektedir. Numeraire projesi ile ilgilenen yatırımcılar öncelikle bu borsalardan birine üye olmalıdır. Bunun ardından kullanıcılar, cüzdanlarına para yatırarak tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir