Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.091
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.091
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

New York Belediye Başkanı, Şehrin Kendi Kripto Varlığını Çıkarmak İstiyor

New York’un belediye başkanı seçilen Eric Adams, şehrin kendi kripto varlığını çıkarmak istiyor. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Belediye başkanlığı seçimlerinde New York’un yeni belediye başkanı seçilen Bitcoin destekçisi Eric Adams, şehrin kendi kripto varlığı olması gerektiğini düşünüyor. Bloomberg tarafından gerçekleştirilen röportajda New York’u nasıl kripto dostu bir şehir haline nasıl getireceği sorulduğunda Adams şu ifadeleri kullandı:

“Miami belediye başkanıyla görüştüm ve onunla dostça bir rekabete gireceğiz. Miami’nin çok iyi giden bir kripto varlığı var ve bunu gerçekleştirmeye bakacağız.”

Adams ayrıca “şehrimizde Bitcoin ve kripto para birimlerinin büyümesini neyin engellediğine bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bitcoin destekçisi Miami belediye başkanı Francis Suarez de şehrini kripto para merkezi yapacağını söylemişti. Şehir geçtiğimiz Ağustos ayında şehrin faaliyetlerini finanse etmek için MiamiCoin’i piyasaya sürdü ve vergi, harç vb. ödemelerin kripto varlıklar ile ödenmesine dair çalışmalar yürütüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version