Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.885
% 3.63
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.885
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

MEXC Pioneer, Metaverse Alliance Ortaklığı ile Metathon’u Duyurdu! (Sponsorlu)

Geçtiğimiz yıl dijital varlıklara ve bunların faydalarına olan ilgide büyük bir artış görüldü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT’ler popüler hale geldi ve DeFi kullanımı artış gösterdi. Bu heyecandan yola çıkarak MEXC Global, bu yeni projeleri teşvik etmek ve sanatçıların ve girişimcilerin projenin gelişimi için gerekli araçları sağlayarak projelerini oluşturmalarına yardımcı olmak için MEXC Pioneer‘ı geliştirdi.

MEXC Pioneer şimdi de bir Metathon başlatmak için Metaverse Alliance ile ortaklık kuruyor.

Metaverse Alliance, ekiplerin metaverse’de projeler oluşturmak için bir araya geleceği bir hackathon etkinliği olan Metathon’u duyurdu. 50 milyon doların üzerinde ödülle, hevesli geliştiricilerin fikirlerini gerçeğe dönüştürmeleri için harika bir fırsat. Metathon’un odak noktası, bu yaratıcıların meta veriyi bir sonraki seviyeye taşıyacak projeler oluşturmalarını sağlamaktır.

Polygon, Avalanche, Republic ve MEXC Pioneer gibi birden fazla ortakla birlikte etkinlik, gelecek vadeden içerik oluşturucular için umut verici bir platform sağlayacaktır.

MEXC Pioneer, genişleyen metaverse pazarından yararlanmak için geliştirildi. Bunu yaparken MEXC Pioneer, kendi metaverse projelerini başlatmaya çalışanlar için finansman bulvarlarının eksikliğinin üstesinden gelmeye yardımcı olacaktır; bu, geçmişte metaverse projelerinin geliştirilmesini engellemiş olan bir zorluktur.

Platforma, NFT’ler, DeFi ve merkezi olmayan oyunlar, kripto dünyasındaki tüm yoğun büyüme alanları ve metaverse alanına yatırım yapmak için 100 Milyon Doları aşan bir fon ayrıldı.

MEXC Pioneer sadece bu projelere yatırım yapmakla kalmayacak, onların arkasındaki destek kolu da olacak. Yeni kurucuların projelerini ilerletmelerine yardımcı olmak için finansal desteğin yanı sıra teknik destek de sağlayacaklar.

Bu projelerin geliştirilmesinde aktif bir rol oynamak, onlara MEXC küresel ekibinin yıllar içinde biriktirdiği tüm uzmanlık ve bilgileri sağlamak sağlanan diğer kazanımlardan olacak. MEXC’nin Kurucusu Pioneer Katherine Deng bir röportajında şunları söyledi:

Merkezi olmayan teknolojinin bu olağanüstü büyüme çağında, yenilikçi geliştirme ekiplerini ve projelerini desteklemek ve fikirlerini hayata geçirmelerine yardımcı olmak için bir araya getirdiğimiz tüm kaynaklarımızla başarılı bir platform oluşturmak istiyoruz.

The Metaverse Alliance ve MEXC Pioneer arasındaki ortaklık, her iki projenin de metaverse’i bir sonraki seviyeye taşıma amacıyla geliştirilmiş mantıklı bir harekettir.

Metathon’un meta veri tabanına gelebilecek bazı büyük projelerle sonuçlanması bekleniyor ve MEXC Pioneer’ın mali desteği kesinlikle bu projelerin çoğu için bir büyük bir öneme sahip olacak.

MEXC Global Hakkında

Nisan 2018’de kurulan MEXC Global, kullanıcılara spot, marjin, kaldıraçlı ETF’ler, türev alım satım ve stake hizmetleri dahil olmak üzere tek noktadan hizmetler sunan 7 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir dijital varlık alım satım platformudur. Ekibin çekirdek üyeleri uluslararası şirketlerden ve finans şirketlerinden gelmekle birlikte blok zinciri ve finans sektörlerinde deneyime sahiplerdir.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: mexc.com

Ayrıca MEXC Global’i Twitter ve Telegram‘da takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version