Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.329
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.329
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Marnotaur Nedir?

Marnotaur; traderların, likidite sağlayıcıların, farmerların ve likidite sahiplerinin DeFi pazarındaki kazançlarını katlamalarına olanak tanıyan bir likidite protokolüdür. Protokol, farklı blok zincirleri ve diğer protokollerle uyumludur ve en popüler merkezi olmayan borsalarda (Uniswap, SushiSwap, 1INCH) izin verilen havuzların listesine erişim sağlar.

Ekosistem genel itibari ile büyük riskler almak istemeyen büyük sermayeli yatırımcılar ve piyasaya düşük sermaye ile giren küçük kullanıcılar, yüksek kârlar elde etmesine olanak sağlamak için tasarlanmıştır.

Marnotaur’u Bu Kadar Özel Yapan Nedir?

Güvenli teminatsız marj için bir likidite protokolüdür. Diğer tüm DeFi protokolleri veya ağlarıyla tamamen uyumludur ve tüccarların, çiftçilerin ve bakıcıların kazançlarını katlamalarını sağlar.

  • Traders: DEX (Merkezi olmayan borsa) ticareti için 5 kata kadar eksik teminatlı marj.
  • Farmers: Rekabeti minimalize ederek farmlarda 9 kata kadar kaldıraç.
  • Keepers: Borç pozisyonlarını kapatmak veya temerrüde düşen kredilere teklif vermek için derin flaş kredi likiditesi sağlama.
  • Strong Holders: Tüccarlara daha büyük krediler sağlayın ve daha fazla faiz kazanma.
  • Kaldıraçlı Ticaret

Marnotaur teknolojisi, hem emir defterine hem de merkezi olmayan borsaları takas edebilir ve varlıklar üzerinde 10 kat kaldıraçlı uzun veya kısa işlem sağlar. Bu teknoloji, merkezi çözümlerin üstesinden gelme mücadelesinde DeFi’yi destekleyen bir temeldir. Kaldıraçlı velayetsiz ticaret, Marnotaur’un evrimsel bir avantajıdır.

  • Kaldıraçlı Tarım

Çiftçilik, hem tüccarları hem de derin bir likidite elde etmenin yerleşik bir biçimi haline geldi. Marnotaur, kampanyaların ademi merkeziyetçilik değerlerine sadık kalmasını sağlar. Protokol, likidite çiftçilerine düşük teminatlı erişim sağlayarak 9 kata kadar kaldıraçla çiftçilik yapmalarını sağlayarak herkesin bir balina gibi çalışmasına izin veriyor.

  • Çoklu Blok Zincirleri

Platformda Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Avalanche, Polygon, Huobi, Kusama, Polkadot, Cosmos, Cardano, Moonbeam ve Darwinia mevcut olacak.

  • Tasfiye Ücreti Dağılımı

Bir açık pozisyon, teminat tamamlama çağrısı seviyesini karşıladığında, tasfiye edilir. Platformdaki en önemli gelir kaynaklarından biri olan bu tasfiye gelirinden tüm token stakerları pay alır.

  • Gaz ve Sermaye Verimliliği

Marnotaur, %250 daha fazla sermaye verimliliği sunar ve işlem maliyetlerini %25’e kadar azaltır.

  • İzinsiz Çözüm

Tüm Marnotaur kullanıcıları, herhangi bir para birimiyle kendi havuzlarını oluşturabilecek ve onlar için herhangi bir kural ve kaldıraç belirleyebilecekler.

  • Borçlanma

Marnotaur platformunda, kullanıcıların bu varlıkları ödünç almasına ve anında ticaret yapmasına izin verilir, bu da karlarını birkaç kat artırmalarına izin verir.

  • Likidite Tutma

Bekçiler, pozisyonlarla ilgilenen ve ilk marjın krediyi ve faizini karşılamaya yetmediği anda onları tasfiye etmeye hazır olan Marnotaur platformunun katılımcılarıdır. Likidite bekçileri, kararlaştırılan fiyat noktasına ulaşan likidite pozisyonları için ödüller alırlar.

  • Likidite Sağlamak

Kullanıcılar, farklı parametreler ve risk seviyelerindeki havuzlara likidite sağlayarak kazanç sağlayabilirler.

Takım

Yatırımcılar

Token Dağıtım Ve Yayım Programı;

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version