Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.081
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.081
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Londra’da Kripto Parayla Ödeme Yapılan Türk Kuaför

Londra’da Hairbysam markasıyla hizmet veren Türk kuaför Samet Zili, alanında bir ilke imza atarak salonunda kripto parayla ödeme alan ilk kuaför olduklarını açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul eden şirketlerin sayısı giderek artıyor. Bu alana Hairbysam isimli salonuyla Londra’da hizmet sunan İzmirli kuaför Samet Zili de katıldı.

Zili, pandemiyle birlikte popüler bir yatırım ve transfer aracına dönüşen kripto paralar ile ödeme alma fikrinin yaptığı gözlemler sonucu ortaya çıktığını söyledi.

Salonuna gelen müşterilerin saçları yapılırken bir yandan kripto para piyasasında işlem yaptığına tanık olduğunu belirten Zili şu ifadelere yer verdi;

“Sohbetlerimiz sırasında bunu ödeme yöntemi olarak sunma fikrini paylaştım ve olumlu geri dönüşler aldım. Önce bu yöntemi kullanan işletmeleri araştırdım. O süreçte dünyada henüz hiçbir kuaförün bu yöntemi kullanmadığını öğrenince bu alanda öncü olmak istedim.”

Bu uygulamayı markasını dünyaya açma hedefinin bir ayağı olarak hayata geçirdiğini dile getiren Zili şu sözleri ekledi;

“Hairbysam markasını dünyaya açma yolunda önemli bir fırsat oldu benim için. Teknik hazırlıkları yaparak kripto para ile ödeme almaya başladık. Şimdi müşterilerimizin neredeyse üçte biri bu şekilde ödeme yapıyor. Yakın gelecekte bu yöntemin daha da yaygınlaşacağını ve fiziki paranın büyük ölçüde ortadan kalkmasını bekliyorum.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version