Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.460
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.460
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kraken’e 6 Milyar Dolarlık Ethereum (ETH) Taşındı!

Kripto para borsası Kraken’e 6 milyar dolardan fazla Ethereum (ETH) taşındı. Fakat panik yapacak bir durum yok.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Whale Alert, “bilinmeyen cüzdandan” Kraken’e 1,25 milyondan fazla Ethereum’un yollandığını duyurdu. Peki bu işlemlerin amacı ne?

İşlem sayfasına göre, anonim cüzdandan 6 milyar dolar değerinde Ethereum transfer edildi. Ancak, Etherescan blok zincirindeki her işlemi kontrol edersek, fonların %100’ünün Kraken soğuk cüzdanından yollandığını görebiliriz. Büyük hacim, Eylül ayının başından beri artan fon girişleriyle açıklanıyor. Kullanıcılar, piyasadaki güçlü yükseliş eğilimi ve Ethereum’un deflasyonist yapısı nedeniyle fonlarını borsalardan sürekli olarak çekiyor.

Yeterli likidite sağlamak için borsa, piyasa yapıcılar tarafından kullanılacak fonları enjekte ediyor.

Borsalar, kullanıcıların varlıklarını saldırıya uğrama veya çalınma riskine sokmadan güvenli bir şekilde saklamak için soğuk cüzdanlar kullanıyor. Fonların bir kısmı, anında talep üzerine kullanılmak üzere borsanın sıcak cüzdanlarında kalır. Soğuk cüzdanlar, sürekli olarak ağa bağlı olmayan bir cihazda depolanmaları nedeniyle fonlara anında erişilememesi karşılığında daha fazla güvenlik sağlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version