Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.481
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.481
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Hong Kong, Web3 Girişimlerine Yardımcı Olmak istiyor

Hong Kong

Hong Kong Yasama Konseyi üyesi Johnny Ng Kit-chong tarafından kurulan bir start-up hızlandırma kuruluşu, önümüzdeki üç yıl içinde kentte 1.000 web3 startup’ının faaliyete geçmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

Yasama Konseyi üyesi Johnny Ng Kit-chong tarafından 2016 yılında kurulan bir start-up hızlandırıcısı olan G-Rocket, kentin hükümeti sanal varlık merkezi statüsünü geri kazanma sözü verdiği için önümüzdeki üç yıl içinde 1.000 Web3 start-up’ının Kentte iş kurmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

G-Rocket’ın kurucu ortağı ve CEO’su Casper Wong, Çarşamba günü South China Morning Post’a verdiği bir röportajda, hızlandırıcının Web3 şirketlerini hedefleyen ve “Hong Kong Web3.0 Merkezi” adını taşıyan yeni programının, Kentin sanal varlık sektörünü canlandırmak için harekete geçtiğini duyurmasının ardından geçen ay başlatıldığını ve şimdiden 150’den fazla start-up’ın kayıt yaptırdığını söyledi.

“Pandemi sonrası dönemde iyi şirketleri ve yetenekleri Hong Kong’a geri getirmeye yardımcı olmayı umuyoruz”

Hong Kong Kriptoya İlgisini Arttırıyor

Hong Kong Kripto sektörüne olan ilgisini her geçen gün arttırıyor. Yakın zamanda milletvekilleri, sanal varlık hizmet sağlayıcıları (VASP) için bir lisans düzenlemesi getiren bir yasayı kabul etti.

Bu ayın başlarında Kara Para Aklama ve Terörle Mücadele Finansmanı olarak adlandırılan yasa tasarısı, belirli işlemleri gerçekleştirirken VASP’lere geleneksel müşteri durum tespiti ve kayıt tutma şartı koştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version