Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.984
% 4.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.984
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

FC Barcelona, Ownix ile Ortaklık Kurarak NFT Kartları Yayınlayacak

FC Barcelona ve Ownix, Kulüp tarihinin ikonik anlarını içeren fotoğraf ve videoları NFT’ler olarak yayınlamak için güçlerini birleştirecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kulüp, 122 yıllık tarihinin ikonik görüntülerini dijital müzayede evi aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki hayranların kullanımına sunacak.

Günümüzün trendlerine uyum sağlamak için adım atan FC Barcelona, ​​dijital alanda var olmak, bu alanda referans noktası olmak istiyor. Bu stratejinin bir parçası olarak Kulüp, Ethereum blok zincirine dayalı NFT pazaryeri Ownix ​​ile yeni küresel bir anlaşma imzaladı. Kulüp tarihinin ikonik anlarını içeren fotoğraf ve videolara dayalı Barça NFT’lerini, taraftarların kullanımına sunmak için Ownix ile işbirliği yaptı.

FC Barcelona kulübü, 122 yıllık tarihinin unutulmaz anlarını NFT şeklinde sunacak

FC Barcelona ve Ownix ​​arasındaki bu anlaşma, kulübün dünyanın dört bir yanındaki takipçilerine ulaşması için yeni bir yol sağlayacak, taraftarlar kulübün 122 yıllık tarihinin unutulmaz anlarına dijital olarak sahip olabilecek. Anlaşma, kulübün küresel genişleme stratejisinin bir parçası ve yeni nesillerle bağlantı kurmak için yeni bir iletişim türü.

Bu yeni anlaşma sayesinde kulüp, geçmişindeki ikonik anları NFT şeklinde oluşturarak, bunları hayranların toplaması için kullanılabilir hale getirecek.

FC Barcelona başkanı Joan Laporta’nın konuyla ilgili şu açıklamalara yer verdi;

“Barça dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine sahip ve sosyal ağlarda 400 milyonu aşkın takipçisi ile dijital alanda da liderliğini sürdürüyor. Bu senaryo göz önüne alındığında, kulüp sürekli olarak taraftarlarıyla bağlantı kurmak için yeni yollar arıyor. Bu NFT’leri oluşturmanın, Barça markasını büyütmek ve sağlamlaştırmaya devam etmek için eşsiz bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Barça, her düzeyde tanınmış bir kulüptür.”

Ownix ​​CEO’su Guy Elhanani’nin Açıklaması

“NFT’ler yükselirken, Barça taraftarı olan koleksiyonculara kulüp tarihinin bir parçasına sahip olmalarına fırsatı vermenin önemli olduğunu düşündük. Bu yeni ve heyecan verici varlık sınıfı, koleksiyonerlerin daha önce sahip olamadıkları şeylere sahip olmalarını sağlıyor ve biz de spor tutkunlarına öncülük etme fırsatı sunmaktan heyecan duyuyoruz. Misyonumuz, müşterilerin NFT’lere sahip olmanın zevki ve gururunu yaşatmak.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version