Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.735
% 3.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.735
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) Sayesinde İlk Trilyoner Olacağını Söyledi

Elon Musk, Dogecoin (DOGE) Sayesinde İlk Trilyoner Olacağını Söyledi

Elon Musk tarafından tetiklenen Dogecoin (DOGE) rallisi, son birkaç ay içinde durmuş gibi görünüyordu ve DOGE piyasada çoğu coin gibi yeni zirvelere ulaşamadı. Ancak, şimdi Tesla CEO’su en sevdiği kriptoparayı desteklemeye geri döndü gibi görünüyor.

Temmuz ayında milyarder Elon Musk, kriptopara portföyünün Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) ve Dogecoin (DOGE/USD) içerdiğini belirtti. Şimdi ilk Dogecoin Trilyoneri olacağını belirtti.

SpaceX Değil, Dogecoin (DOGE) Onu Trilyoner Yapacak

Morgan Stanley’nin yakın tarihli bir raporu, Musk’ın dünyanın ilk trilyoneri olma şansının yüksek olduğunu belirtti. Bununla birlikte, bununla ilgili bir tweet’e yanıt olarak Musk, SpaceX’in değil Dogecoin varlığının kendisini trilyoner olma yolculuğunda yönlendireceğini ima etti.

Elon Musk’ın servetindeki net değer 249 milyar dolar civarında. Musk’ın servetindeki son artış, Tesla hisselerinin elde ettiği büyük kazançlara bağlanıyor. Elektrikli otomobil imalat şirketinin hisseleri 22 Ekim’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 910 dolara ulaştı. Bu kazanımların ardından Musk’ın serveti artık Yeni Zelanda’nın gayri safi yurtiçi hasılasından (GSYİH) daha büyük. Tesla rallisi devam ederse, milyarder yakında Portekiz’in GSYİH’sını da geçebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version