Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.397
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.397
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dünyaca Ünlü Şarap Markası NFT Pazarına Giriyor

Yeni Zelandalı şarap üreticisi Invivo Wines, Graham Norton ve Sarah Jessica Parker ile NFT pazarına giriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hem dijital hem de gerçek dünyanın en iyilerini birleştiren Graham Norton Wines ve Sarah Jessica Parker’ın ödüllü Invivo şarap şişesi NFT olarak yayınlanacak.

Graham Norton’un HE-DEVIL isimli NFT’lerini, satın alan kişiye Invivo Kurucu Ortakları tarafından imzalanmış NFT eserlerin fiziksel baskısı ve Invivo Dostlar Federasyonu (IFF) üyeliği verilecek.

IFF Üyeliği, Invivo NFT’yi satın alanlara verilecek. Özel sanal şarap tadımlarının, Invivo ürünlerinde indirimlerin ve özel deneyimlerin kilidini açmasına olanak tanıyacak.

10 adet HE-DEVIL tokeni şu anda Opensea’da 0.06 ETH açılış fiyatıyla satışa sunuluyor ve açık artırma 14 gün sürecek.

NFT sürümlerinden birinin geliri, hayır kurumuna bağışlanacak. Ek olarak NFT’yi satın alan kişi Graham Norton ile sürpriz bir canlı yayınla bire bir şekilde tadım deneyimlemeye hak kazanacak.

İkinci NFT koleksiyonu, kısa bir süre sonra yayınlanacak. Sarah Jessica Parker’ın ödüllü Invivo şarap şişesi Marlborough Sauvignon Blanc ve Provence’nın dijital çizimlerini içerecek.

Invivo hissedarları olan Graham Norton ve Sarah Jessica Parker ile şarap iş birliklerine sahip.

Invivo, düzenli NFT sürümleriyle topluluğunu küresel ve dijital olarak daha da genişletmeye odaklanmış durumda.

Kurucu Ortağı Tim Lightbourne konuyla ilgili şunları söyledi;

“Invivo’da, Güney Yarımküre’de 2015’te kitle fonlamasını başarılı bir şekilde hisselendiren ilk şaraphaneydik ve her zaman işleri biraz farklı yapmayı hedefliyoruz. Invivo topluluğunu oluşturmaktan keyif alıyoruz ve uzun vadeli NFT stratejimizi işimizin bir parçası olarak görüyoruz, dijital dünyada değer inşa ediyoruz ve Invivo’ya hak kazanacak IFF (Invivo Dostlar Federasyonu) ile özel bir topluluk oluşturuyoruz. Önümüzdeki yıllarda birçok sürprizle geleceğiz. Şarap dünyasında yenilik yapmaya devam edeceğiz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version