Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.670
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.670
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

WIF Coin Nedir? Dogwifhat (WIF) Yorum ve Geleceği

Solana tabanlı memecoin Dogwifhat (WIF), son 24 saatte %10 daha artarak 0,95 dolara ulaştı. Son bir haftada ise Dogwifhat (WIF) fiyatı, memecoin alanındaki büyük ralli ile birlikte %200’lük şaşırtıcı bir sıçrama yaşadı. Dünyanın en büyük memecoini olan Dogecoin (DOGE) ise sektörel rallinin lideri olarak haftalık grafiklerde %45 değer kazandı.

Binance WIF Coin’i Listeliyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance, Dogwifhat’in (WIF) 5 Mart 2024 tarihinde saat 17:00’te işlem görmeye başlayacak bir dizi spot işlem çiftiyle birlikte listelendiğini duyurdu.

İşlem çiftleri arasında WIF/BTC, WIF/USDT, WIF/FDUSD ve WIF/TRY yer alıyor.

Dogwifhat (WIF) Nedir?

Dogwifhat (WIF), Solana merkezli bir meme coindir. WIF, 24 saatlik işlem hacminde SHIB ve PEPE gibi tanınmış meme coinlerini geride bırakarak hızla öne çıktı.

Dogwifhat (WIF) Nasıl Çalışır?

WIF, yüksek hızlı işlemleri ve verimliliği ile bilinen bir platform olan Solana blok zincirinde çalışır. WIF benzersiz özellikleri onu kalabalık meme coin alanında diğerlerinden ayırıyor.

Analistler Uyardı: Bu Noktada Ralliye Katılmak Riskli Olabilir!

Şubat ayında Robinhood, kripto para birimi satın alma sürecini basitleştirmeyi hedefleyen, ConsenSys ürünü olan MetaMask ile stratejik bir işbirliği başlattı.

Dogwifhat (WIF) Yorum ve Geleceği

WIF 1 dolarlık fiyatı hedeflerken, bazı yatırımcılar Dogwifhat’a yatırım yapmak için tereddüt edebilir. Ancak, nispeten düşük piyasa değeri (1 milyar doların altında) ile bu meme coin, hala önemli bir büyüme potansiyeline sahip.

Dogecoin ve Shiba Inu’nun her ikisi de 2021 yılında piyasa değerlerinde onlarca milyar dolarlık zirveye ulaştığını ve şu anki boğa piyasasının daha da büyük bir ivme gösterdiğine bakıldığında, Dogwifhat’ın önemli kazanımlar elde etme potansiyeli bulunuyor. Bu nedenle, Dogwifhat, önümüzdeki iki yıl içinde beklenen bir sonraki kripto boğa koşusunda sahnenin yıldızı olabilir.

Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Köpek temalı meme coinleri piyasaya hakim olsa da, 2023 yılında kurbağa temalı Pepe Coin’in başarısı, kurbağa meme coinlerinin de yerini koruduğunu gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir