Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.630
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.630
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Deneyimli Trader Peter Brandt 53.000 Dolarlık Bitcoin Tweeti Ardından Topa Tutuldu, Piyasaya Ara Verdi

Deneyimli trader Peter Brandt, Bitcoin ve Ethereum sahiplerinden olumsuz yorumlar almasının ardından kripto hakkında tweetler atmaya bir süre ara vereceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Brandt, son tweetlerinden birinde Bitcoin 53.000 dolara ulaştığında daha fazla Bitcoin satın almak istediğini söylemişti. Tweetin ardından birçok piyasa yorumcusu, Brandt’e Bitcoin ve Ethereum hakkında olumsuz yorumlar yapmaya başladı. Deneyimli trader, “ayı” olmadığını ve yalnızca mevcut piyasa durumu hakkındaki düşüncelerini paylaştığını söyledi.

Ardından, kripto para piyasaları hakkında tweetler atmaya ara vereceğini ve etrafındaki topluluğun daha “olgun” olduğunu iddia ettiği emtia ve hisse senedi gibi geleneksel piyasalara odaklanacağını söylenen bir tweet paylaştı. 

Dün akşam geç saatlerde Bitcoin, Biden’ın kripto endüstrisine büyük bir vergi külfeti getirecek olan  altyapı paketini imzalamasının ardından düşüşe başladı. Ardından Twitter CFO’sunun şirketin şu anda kripto varlıklara yatırım yapmasının mantıklı olmadığını söyleyen yorumu ardından düşüş hızlandı. Önemli bir destek olarak nitelenen 58.500 dolarlık bölgeden tepki alan Bitcoin yayın saati itibariyle 60.500 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir