Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.730
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.730
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

DAFI Protokol (DAFI) Nedir?

DAFI, ağların kullanıcıları benimsemelerine göre ödüllendirmelerini sağlar. Her merkezi olmayan ağ protokollerinin benimsenmesine bağlı Tokenler oluşturabilir.

  • Bitcoin’den bu yana her merkezi olmayan ekonomi   , ağlarına büyük miktarda token dağıtmak zorunda kalıyor .
  • Bu teşvik modeli, arz fazlası yaratır. Kimse bundan hoşlanmaz, sadece erken kullanıcıları desteklemeden ekonomiyi devalüe eder.
  • Dafi protokolü, bir jetonu doğrudan dağıtmak yerine, ağların  azaltılmış miktarda bir token oluşturmasını sağlar  . Talep arttıkça, tokenler miktar olarak artar.
  • Dafi, erken kullanıcıları teşvik edebilir   ve büyük miktarlarda token ihraç etmeden düşüş piyasalarında bir ağ sürdürebilir.

DAFI Neye Çözüm Arıyor?

Ağlar, token yerine ödülleri kullanıcılarına dağıtabilir. Dafi ile, her merkezi olmayan ekonomi, daha sonra yerel jetonları oluşturabilir ve yayınlayabilir.

Bu, artık daha az miktarda düğümleri, bahisleri ve hatta likiditeyi teşvik edebileceğimiz anlamına geliyor. Bu, merkezi olmayan ekonomilerdeki en büyük sorunu çözüyor – uzun vadeli kullanıcıları daha erken değil daha sonra ödüllendiriyor.

DAFI’nin Kurumlarla Çalışması

Adem-i merkeziyetçiliğin arkasındaki ekonomiyi yeniden icat etmek uzun bir yolculuktur. Son yıllarda Dafi, olumlu yönde yıkıcı bir şey inşa etmek için tanınmış kurumlarla yakın işbirliği içinde çalıştı.

DAFI, başlangıcından bu yana, aynı sorunu çözmek için farklı yaklaşımları test etti ve bir ağı daha az hiper enflasyon ve daha az tek kullanıcılı değer kontrolü ile ödüllendirdi. Bu, 2018 kazasında tanımlanan bir sorundu. DAFI, rehberlik, etkinlikler ve destek sağlamanın anahtarı olan İngiltere’deki en ünlü kurumlardan bazılarıyla yakından bağlantılıdır.

DAFI Yatırımcıları

DAFI Protocol (DAFI) Nerden Alınır?

 

DAFI Coin şu anda AscendEX (Bitmax) kripto para alım satım platformundan alınabilir. AscendEX (Bitmax) Kayıt

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version