Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.177
% 0.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.177
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Crypto.com İşçilerinin ½20’sini Çıkardı

Crypto.com

Crypto.com kötü piyasa koşullarını ve “son endüstri olaylarını” gerekçe göstererek işgücünü %20 daha azaltıyor.

Kripto sektöründe işten çıkarma furyası devam ediyor. Firmalar yaşanan çöküşler ve mevcut ayı piyasasının etkileriyle baş etmek için personel sayılarında küçülmeye gidiyor. Sadece birkaç gün önce kripto borsası Coinbase, işletme maliyetlerini yaklaşık %25 oranında azaltmak için 950 kişiyi işten çıkardığını duyurmuştu.

Benzer Bir Haber Crypto.com’dan Geldi.

Crypto.com kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, kötü piyasa koşullarını ve “son endüstri olaylarını” gerekçe göstererek küresel işgücünü %20 daha azaltacak yeni bir personel işten çıkarma dalgasını duyurdu.

Marszalek 13 Ocak’ta yaptığı şirket güncellemesinde “Bugün küresel işgücümüzü yaklaşık %20 oranında azaltma yönünde zor bir karar aldık” dedi.

Marszalek, kararlarında “süregelen ekonomik sıkıntılar ve öngörülemeyen sektörel olaylar” da dahil olmak üzere çeşitli faktörlerin etkili olduğunu söyledi. Bu, kripto borsasının dünya çapında 70 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmasına rağmen gerçekleşti.

“2022’nin başında, inanılmaz ivmemize dayanarak ve daha geniş sektörün gidişatına uyum sağlayarak iddialı bir şekilde büyüdük. Bu yörünge, olumsuz ekonomik gelişmelerin bir araya gelmesiyle hızla değişti.”

Kripto borsası Haziran ayında daha küçük çaplı işten çıkarmalar yaptığını duyurmuş ve işgücünün %5’ini, yani yaklaşık 260 kişiyi işten çıkarmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version