Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.908
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.908
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Coinbase,Borussia Dortmund ile Ortaklığını Genişletiyor

coinbase

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase en başarılı Alman futbol takımlarından biri olan Borussia Dortmund (BVB) ile olan anlaşmasını ikiye katladı.

Platformu Bundesliga kulübünün Premium Ortağına dönüştüren anlaşma, Haziran ayının sonuna kadar sürecek.

Geçen yıl Temmuz ayında ortaklıklarını duyuran Coinbase ve Borussia Dortmund ikilisi zaten çalışmalara başlamışlardı. İlk olarak kulübün stadyumunda reklam yayınlanmasıyla başlayan ortaklık yeni iş birliği ile gelişme aşamasında.

Yeni şartların ardından Coinbase, BVB’nin Premium Ortağı olarak hizmet verecek, Signal-Iduna-Park’ta (kulübün ana sahası ve Almanya’nın en büyük stadyumu) ​​ürün ve hizmetlerini tanıtacak ve ekip çalışanları için kripto eğitim programları sağlayacak.

Coinbase

 

Anlaşma için Coinbase’in ne kadar ücret ödeyeceği bilinmiyor.

Bildiğiniz gibi önceki günler Coinbase ayı piyasası sırasında ciddi sorunlarla mücadele ediyor. Geçen yaz toplam işgücünün yaklaşık %18’ini  işten çıkardı ve bu ayın başlarında 950 kişiyi daha işten çıkardı.

Ayrıca   , olumsuz ekonomik koşulları gerekçe göstererek Japon pazarındaki faaliyetlerini durduracağını da duyurdu . Yerel kullanıcıların platformdaki varlıklarını çekmek için Şubat ortasına kadar süreleri varken, mevduat 20 ocakta durduruldu.

Kripto Şirketleri Futbol Sahasında

Binance, Crypto.com ve Bitget gibi önde gelen kripto para alım satım yerleri, son birkaç yılda futbol devleri veya ünlü oyuncularla iş birliği yaptı.

Binance  , İtalyan Lazio’nun ana forma ortağı olarak hizmet veriyor ve Arjantin milli takımının (hüküm süren dünya şampiyonu) ana küresel sponsoru. Ayrıca  beş Ballon d’Or ödülü sahibi Cristiano Ronaldo ile bir NFT koleksiyonu çıkarmak için iş birliği yaptı.

Crypto.com  , Katar 2022 FIFA Dünya Kupası’nın resmi sponsoruydu ve turnuvada oynanan 64 maçın her birinde logosu görülüyordu. 

Bitget , İtalya’nın en başarılı futbol kulübü Juventus’un kol ortağıdır. Ayrıca, hayranların Web3’ü ve platformda kripto ticaretinin potansiyelini keşfetmelerine izin vermek için tartışmasız zamanımızın en büyük oyuncusu olan Lionel (Leo) Messi ile ortaklık kurdu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir