Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.878
% 1.01
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.878
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase, Bitcoin Lightning’in Entegre Edilebileceğini Söyledi

Coinbase

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin katman 2 ölçeklendirme çözümü olan Lightning’i entegre etmeyi düşündüğünü belirtti.

Popüler kripto platformlarından Coinbase CEO’su Brian Armstrong, 8 nisan tarihinde Bitcoin Lightning ile alakalı kendisini eleştiren bir tweet’e yanıt verdi. Armstrong kendisine yöneltilen “ağı görmezden geldiği” eleştirisine yanıt olarak Lightning harika ve entegre edeceğimiz bir şey” dedi.

Ancak, Armstrong, entegrasyonun ne zaman gerçekleşebileceği veya Coinbase’in Lightning entegrasyonunun neyi içereceği hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Coinbase, geçmişte Bitcoin temel ağından daha hızlı ve daha ucuz BTC işlemleri sağlayan Lightning ağını entegre etmediği için eleştirilmişti. Ancak, Coinbase’in Lightning’i entegre etmesi durumunda, Bitfinex, Kraken ve OKX gibi platformların yanı sıra, Lightning’i entegre eden en büyük ticaret platformları arasına katılacağı düşünülüyor.

Coinbase, son zamanlarda Ethereum ekosisteminde daha aktif bir rol oynamaya başlamıştır. Şubat 2021’de, diğer katman 2 Optimism tarafından desteklenen Ethereum katman 2 uygulama odaklı bir ağ olan “Base”i başlatmıştır. Ancak, Coinbase’in Lightning entegrasyonu hakkında resmi bir açıklama yapmadığı belirtiliyor.

Armstrong, geçtiğimiz günlerde bir Lightning ağı uygulamasını test ettiğini ve muhabir Joseph Hall’a BTC olarak 100 dolar gönderdiğini iddia etti. Ancak, Hall ödemeyi almadığını bildirdi ve Bitcoiner Derek Ross’un Armstrong’un “Lightning konusunda bir derse ihtiyacı olduğunu” öne sürmesine neden oldu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version