Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.997
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.997
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Celsius, İsrail’deki Soruşturmanın Ardından Bir Çalışanını Askıya Aldı

Kripto kredi kuruluşu Celsius Network, bir çalışanını askıya aldığını duyurdu. Açıklama, şirketin CFO’su Yaron Shalem’in İsrail’de tutuklandığına dair söylentilerin hemen ardından geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Celsius, Cuma günü resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada bir çalışanının İsrail’de soruşturma altında olduğu ve olayın Celsius ile bir ilgisinin olmadığı kaydedildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Yakın zamanda İsrail’de bir çalışanın karıştığı bir polis soruşturmasından haberdar olduk. Bu, hiçbir şekilde çalışanın Celsius Network’teki zamanı veya işi ile ilgili olmasa da, çalışan derhal askıya alındı. Ayrıca hiçbir varlığın yanlış kullanılmadığını da doğruladık.”

Şirket, çalışanın Shalem olup olmadığı hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak CoinDesk’in anonim kaynaklara atıfta bulunduğu haberine göre Shalem, Moshe Hogeg davasında tutuklandı. Shalem ve Hogeg geçmişte birlikte çalışmışlardı. İsrailli kripto girişimcisi Hogeg, geçen hafta dolandırıcılık, kara para aklama ve cinsel suçlar gibi suçlamalarla tutuklanmıştı. Hogeg ile birlikte yedi kişi daha kripto para projeleriyle ilgili dolandırıcılık suçlamalarıyla tutuklandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version