Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.856
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.856
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitlocus Nedir?

Bitlocus

Bitlocus Nedir?

Bitlocus, kullanıcının DeFi deneyimini sorunsuz ve uygun maliyetli hale getirmek ve tek noktadan alışveriş yapmak için yeni bir ürün olan Fiat-DeFi Yönetim Platformu’nu sunmakta.
Bitlocus, kendisini kullanıcılar ve DeFi protokolleri arasında konumlandırarak, kullanıcılar için şu sorunları çözerek ek bir değer yaratır:
  • Riskleri azaltmak.

  • Blokchain maliyetlerini en aza indirmek/kaldırmak.

  • UI/UX’i basitleştirme

Ekosistem İşleyişi

Aşağıda Bitlocus ekosistemindeki mevcut ve planlanan ürünlere genel bir bakış yer almaktadır. Ürünler ve hizmetler üç dikeyde sunulmaktadır:
1. B2B hizmetleri – kurumsal müşteriler için tasarlanmıştır;
2. B2C hizmetleri – yalnızca bireysel (perakende) müşteriler için yaratılmıştır;
3. Genel fintech hizmetleri – bu ürünler hem kurumsal hem de perakende müşterilere yöneliktir.
BTL belirteci, tüm ürünlerinii güçlendirecek ve farklı kullanım durumlarında zengin belirteç yardımcı programı sunacaktır.
Bitlocus

Mevcut Fiat Ve Kripto Para Birimleri 

Bitlocus, hem fiat hem de kripto para birimlerinde borsaya daha fazla varlık eklemek için sürekli çalışıyor.
Listelenecek varlıklara karar verirken Bitlocus ekibi birkaç özelliği göz önünde bulundurur:

 

kripto para birimleri için;

  • jeton/jeton derecelendirmeleri – varlığın kripto para birimi derecelendirmelerinde İlk 20/İlk 100’de olup olmadığı;
  • bir niş pazar yaratma olasılığı – daha az bilinen varlıkları listelemek ve onlar için fiat (*/EUR veya */USD) pazarları açmak, hedeflenen hedef kitlenin belirli pazar ihtiyaçlarını karşılamak;
  • token topluluğunun gücü – çeşitli sosyal ağlarda güçlü olan topluluğun işaretleri ve organik büyümesi ve katılımı. Token topluluğu, bunun bir kısmının değişim platformunun kullanıcıları olacağı ve aynı zamanda kendi topluluklarının bir parçası olacağı anlamına gelir;
  • Token ekibinin bir deneyimi. Listeleme için yeni bir token başvurusu düşünürken, yenilik ve pratiklik kriterlerine uyan deneyimli bir yönetici ekiple çalışmaktalar. Ekip üyeleri ve nesnel gerçekler üzerinde gerekli özeni göstermekteler. Kullanıcılarının varlık kaybı yaşamasını önlemek için, projede yanıltıcı yatırım fırsatlarına, çıkış dolandırıcılığına veya dolandırıcılık vakalarına yol açabilecek kırmızı bayraklar olup olmadığını gelişmiş güvenlik sistemleri ile kontrol etmekteler;
  • mevcut hype/momentumun varlığı;

fiat para birimleri için:

  • en popüler para birimleri;
  • en popüler ödeme yöntemleri.

Desteklenen Kripto Varlıklar;

bitocus

Gelmesi Beklenen Yenilik Ve Gelişmeler;

Kripto banka kartları

Kullanıcılarının üzerinde markanın yazılı olduğu fiziksel ödeme kartlarına sahip olması için çalışmalara başlayan ekosistem, iş ortakları Lastbit ile birlikte bunun üzerinde bazı girişimlerde bulundu. Bu kartlar, kullanıcılarının kriptolarını POS (satış noktası) cihazlarında harcamasına, ATM’lerden nakit çekmesine veya çevrimiçi alışveriş yapmasına olanak tanır.. Esas olarak kripto konusunda bilgili kişiler tarafından kullanılmasına rağmen, bu yeni Bitlocus özelliği B2B sektörünü de hedef alıyor. Bitlocus’ta listelenen jetonlar, varlıklarını kart tarafından kullanıma hazır hale getirebilir bir optimizasyona sokmaktalar.

NFT desteği

Bitlocus, olası uygulama fikirleri için NFT alanını sürekli olarak izleyecektir. Bu şekilde sadece kripto paralar değil, itibari paralar ile de NFT alışverişi yapılabilecek (örneğin, Bitlocus ağ geçidi aracılığıyla EUR ile bir NFT satın alınabilecek).

Staking

Bitlocus platformundaki kullanıcılar, iki tür staking hizmetinin sağladığı avantajlardan yararlanacak:
1. “On-chain” stake etme.
2. Soft-stake (“off-chain” staking).

Tokenomiks

Toplam 500.000.000 BTL token arzı bulunan token, şu şekilde tahsis edilecektir:

Bitlocus

Bitlocus Roadmap

Bitlocus

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version