Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.979
% 2.67
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.979
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin’in Ötesine Bakmak: Bu Altcoin Büyük Adımlarla Geliyor!

Yatırımcılar, uzun veya kısa vadede büyük kazançlar elde etmek için çeşitli stratejiler oluşturuyor. Hem ilk, hem de piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), bu alanda uzun bir süre yatırımcıların ilgisini çeken tek varlık oldu. Ancak, artık Bitcoin’in yatırımcı portföyleri için tek seçenek olmadığı bilinen bir şey. Uzun vadeli veya kısa vadeli kripto para stratejisi için yatırımcılar, farklı altcoin’lere yönelip Bitcoin’in ötesine bakıyor. Bu noktada, güçlü bir potansiyele sahip bir altcoin olan Bitcicoin (BITCI) öne çıkıyor.

Yatırımcılar, Bitcoin’in ötesine geçiyor: Hangi altcoin projesi dikkat çekiyor?

Altcoin’lerin amacı, Blockchain teknolojisinin üzerine inşa edilen ağdan yararlanmak ve geleneksel finansal sisteme alternatif kullanım durumları sağlamaktır. Altcoin’ler, portföylerini çeşitlendirmekle ilgilenen kripto yatırımcıları için de iyi alternatiflerdir. İnsanların Bitcoin yerine altcoin alıp satmayı tercih etmelerinin en popüler nedeni, kısa vadede daha yüksek bir yatırım getirisi sağlama olasılığıdır. Bunun dışında, yeni kripto paraların teknolojik açıdan BTC’den daha geniş kapsamlı hamleler yapması da söz konusu tercihin arkalarındaki sebeplerden biridir.

Ancak, en iyi altcoin’leri bulmak zor olabilir, çünkü aralarından seçim yapılabilecek çok sayıda varlık var. Yine de birçok insan, yüksek getiri olasılığı nedeniyle sıradaki büyük altcoin’i aramaya değer görüyor. Birçok piyasa uzmanı, bir kripto paranın değerini oluşturan şeyin kullanım durumu ve coin’in ekosisteme sağladığı fayda olduğunu söylüyor. Bu açıdan, kendi Blockchain’ine sahip olan Türkiye’nin ilk ve tek kripto parası Bitcicoin (BITCI), dikkat çekiyor.

Bitci ekosistemi neredeyse her ihtiyacı karşılıyor

BITCI’nin ekosisteminin sürekli genişlediğini ve devasa ekiplerle ortaklıklar kurduklarını belirtmekte fayda var. Hatta, yakın zamanda yaptığı Brezilya ve İspanya hamlesi ile dünyaya tamamen açılmış durumdalar. Daha önce de bildirdiğimiz üzere Türk Blockchain şirketinin CEO’su Onur Altan Tan, öncelikle Brezilya’da bir kripto para borsası açacaklarının haberini verdi. Yalnızca ticaret platformu sunulmasının ötesinde platform non fungible token (NFT) pazaryeri, staking, merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) gibi hizmetler sunuyor.

Bitci, birçok spor kulübünün takımları için fan token çıkarmasıyla da oldukça geniş bir kitle tarafından kullanılıp biliniyor. Dünyanın dört bir yanındaki spor takımları ve ligler, taraftarlara çeşitli avantajlar sunan fan tokenlar için Bitci ile ortaklık kuruyor. Bitci altcoin’inin arkasındaki şirketin ortaklık kurduğu devasa takımlar ve ligler arasında Watford, Wolverhampton, Baskonia, Fortaleza, Türkiye Motorsiklet Federasyonu, Cadiz, Spezia, Fatih Karagümrük, FIBA, Sporting Portugal, FC Sion, RCD Espanyol, Gençlerbirliği, Brezilya/Uruguay/İspanya Milli Takımı gibi isimler yer alıyor.

Bitci’de en son neler oldu?

Bitci, birçok müsabakaya sponsorluk yaparak adını duyuruyor. Örneğin, sponsor olduğu Bitci Kadınlar Türkiye Kupası, bugün Mersin’de başlıyor. Ayrıca 30 Mart’ta Afyonspor Kulübü ile de bir fan token çıkarılacağının haberini verdi. Bitci, futbol kulüplerinin dışındaki projeler için de destek sağlıyor. Buna bir emsal olarak oyun girişimi Manc Games verilebilir. Manc Games’in Mancium Token arzı, bugün 14 TL’den Bitci.com’da başladı.

Kurduğu pek çok ortaklık ile insanlar tarafından adı pek çok kez duyulan ve benimsenen Bitcicoin’in önü, bu uçsuz bucaksız ekosistemi ile oldukça açık gibi görünüyor. Büyük adımlarla alandaki varlığını iyice belli eden bu altcoin’i kaçırmamak ise sizin elinizde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir