Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.715
% 4.19
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.715
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin, ETH, XRP Çöküyor: O Altcoin ise Tarih Yazıyor!

Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gece Mart ayı ortalarından beri görülen en düşük seviyeye geriledikten sonra, 27 Nisan’da bir kez daha 39 bin doları direnç olarak test ediyor. Ethereum (ETH) ve XRP (XRP) kritik destek seviyelerini kaybeden altcoin’ler arasında. Piyasa genelinden bağımsız yeşilde kalabilen altcoin projelerinden Bitcicoin (BITCI) ise bugün %3’den fazla yükseldi. İşte yerli borsaya yönelik ilginin nedeni…

Bitcoin kan kaybederken bu coin’ler farkı kapatıyor

Yazım sırasında, lider kripto para birimi son 24 saatte %3 düşüşle geçen haftadan bu yana %6’dan fazla değer kaybetti. Altcoin piyasasında, toplam piyasa değeri 343,203,018,399 dolar hesaplanan Ethereum (ETH) son 30 gün içinde %14’den fazla eridi. 500 dolar desteğinin ardından belirgin bir düşüş ivmesi kazanan BNB (BNB), mevcut seviyelerde 350 doların üzerinde işlem görüyor ve Nisan ayında %10’dan fazla değer kaybetti. Solana (SOL), XRP (XRP) ve Litecoin (LTC), CoinMarketCap tarafından sağlanan aşağıdaki tabloya göre son 30 gün içinde çift haneli değer kaybederken, Bitcicoin (BITCI) fiyatının %100’den fazla yükseldiği görülüyor. Peki, piyasa düşerken BITCI fiyatı neden yükseliyor…

Bitcicoin (BITCI), Bitcichain’in ana kripto para birimidir. Bitcichain, işletmelere Blockchain çözümleri sağlamak için tasarlanmıştır. Coinmuhendisi.com olarak haberlerinde yer verdiğimiz üzere, geçtiğimiz haftalarda Huobi ve Binance borsalarının Türkiye’de satın alma ve ortaklık için Bitci ile görüştüğü haberleri manşetlere taşınmıştı. Bu haber eşliğinde Bitcicoin (BITCI) fiyatı kısa sürede %100’den fazla yükseldi. Görünüşe göre bu ivme bir süre daha devam edebilir. Karşılaştırma için, 27 Nisan’da, WAVES, AVAX ve NEXO gibi popüler altcoin’ler yatay hareket ederken, BITCI fiyatı son 24 saatlik kazancını %3’ün üzerinde tutuyor.

Orta Afrika Cumhuriyeti, Bitcoin’i resmi para olarak kabul ediyor

Pazar akşamı Twitter gündeminde ortaya çıkan Orta Afrika Cumhuriyeti’nin Bitcoin’i yasal para ilan ettiği yönündeki haberler, düzenleyici çerçevenin regülasyon hazırlığı yapıldığını açıklamasıyla unutuldu. Sürpriz gelişme, ülkede kripto para birimleri için genel bir mevzuat hazırlanması ve Bitcoin’in resmi para birimi olarak ilan edilmesi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version