Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.346
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.346
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bir Kripto Para Balinası, 20 Trilyon Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı

Son zamanların popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), bu hafta sonu büyük bir satın alım gördü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

7 Kasım Pazar günü, Etherscan’da kayıtlı bir blok, 20.000.000.000.000’luk tek bir işlem gördü. Bu Shiba 1.13 milyar dolarlık SHIB anlamına geliyor. Satın alım, aşağıdaki ekran görüntüsüne göre crypto.com’da gerçekleşti.

Bu kadar büyük bir hareket, Shiba üzerinde henüz olumlu bir etki yaratmadı. Yazının yazıldığı sırada Coingecko verilerine göre token son 24 saatte %2.5 oranında düşüş gördü.

Bununla birlikte, Shiba’nın fiyat hareketleri, temel bilgiler veya teknik analizden ziyade öncelikle aktif topluluğunun duyarlılığı tarafından yönlendirildiğinden bu milyar dolarlık satın alma, olumlu bir sinyal olarak algılanabilir. Ama bu alım daha büyük bir piyasa manipülasyonunun parçası olabileceğinden olumsuz sonuçlara da yol açabilir.

Balinalar, meme varlığının alım satımını kendi isteklerine göre koordine edebildiğinden, bu tür yüksek düzeyde merkezileştirilmiş mülkiyet, çoğu kripto yatırımcısı için önemli bir tehlike işaretidir. Bu tür değerlemeler genellikle balinalara kazanç sağlar.

İmza Kampanyası İlgi Görmeye Devam Ediyor

Ne olursa olsun, bu riskler Shiba’ya olan desteği engellemiyor gibi görünüyor. Bu yılın Mayıs ayında Change.org’da dijital varlık ticareti uygulaması Robinhood’u Shiba’yı listelemeye ikna etmek için başlatılan imza kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir