Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.334
% 2.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.334
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Balinalar Düşüş Sırasında Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı

Shiba Inu balinaları, meme token üzerindeki son fiyat hareketiyle ilgilenmiyor ve daha fazlasını satın alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Shiba Inu’nun (SHIB) son zamanlarda geri çekilmesi bazı trade topluluklarında endişelere yol açmış olabilir ancak watcher.guru’ya göre balinalar olarak da bilinen büyük kripto para piyasası oyuncuları son fiyat hareketinden rahatsız görünmüyor.

Balinalar Satın Alıyor

Balina adreslerinin ortalama satın alma miktarı 1 milyon dolarda kalıyor. Ortalama satın alınan token sayısı ise 20 milyar. Balinalar, 28 Ekim’den itibaren her dipten sonra sürekli olarak daha fazla SHIB token’ı ekledi.

Piyasadaki fiyatları kontrol edenler ve trendin yönünü değiştirebilenler büyük trader’lar ve yatırımcılar olduğundan, artan balina sayısı genellikle bir varlık için iyi bir işaret olarak kabul edilir.

Yine de balinalardan gelen hemen hemen her satış hacmi fiyatı düşürebilir veya güçlü bir düzeltmeye neden olabilir. Perakende trader’lardan gelen satış baskısı genellikle kripto para piyasasındaki düzeltmenin ana yakıtıdır. Küçük (perakende) cüzdanların payı bir kez düştüğünde, şu anda SHIB grafiğinde görülebilen satış genellikle soğur.

Son 24 saatte, SHIB fiyatı %13 arttı, ancak hemen ardından %5 oranında geri çekildi. Geçen hafta, tokenin fiyatı ortalama %30’dan %10’a düşen volatiliteye kıyasla çok fazla değişmedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version