Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.789
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.789
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Amerikalı Müzisyen Tina Turner’ın İkonik Elbisesi NFT Oldu

Amerikalı müzisyen Tina Turner’ın 90’lardaki turnesi sırasında giydiği ünlü Versace elbisesi, eski stilisti Wayne Scot Lukas sayesinde NFT formatında sergileniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Lukas, merhum Gianni Versace ile Tina Turner için Swarovski kristallerinden etek ve bluz kombinasyonunu oluşturmuştu. O ünlü elbise şimdilerde NFT olarak satışa sunulacak.

NFT firması ViciNFT, NFT BZL’de halka açık satışa ev sahipliği yapacak. NFT, 30 Kasım’da başlayan Miami Sanat Haftası’nda yayınlanıyor.

NFT Koleksiyonun İçeriğinde Neler Var?

NFT, ayrıca elbiseyi modelleyen süper model Kara Young’un 111 görüntüsünü, elbisenin orijinal eskizlerini, doğrudan Lukas ve Versace’den gelen moda notlarını, Lukas’ın elbisenin kökeni hakkında ‘Simply the Test’ başlıklı anılarından bir alıntıyı içerecek.

NFT serisinde Lukas’ın koleksiyonundan eskizler de yer alacak.

NFT satışından elde edilen gelirin bir kısmı, Christy Turlington Burns’ün Every Mother Counts yardım kuruluşuna ve Action Against Hunger yardım kuruluşuna gidecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir