Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.012
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.012
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

8 Kasım 2021’de Binance’te En Çok Aranan 15 Kripto Varlık

CryptoDiffer’dan alınan verilere göre, 8 Kasım tarihinde Binance aramalarında en popüler 5 coin sırasıyla; Binance Coin (BNB), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) oldu. Bu sırayı Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Smooth Love Potion (SLP), Avalanche (AVAX), Decentraland (MANA), VeChain (VET), Tron (TRX), Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK) izledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Sıralama içindeki token’lar arasında Binance platformunda işlem hacmi en yüksek coin %65 ile Smooth Love Potion (SLP) olurken, %64 oranla Binance Coin (BNB) ikinci ve %47 oranla Avalanche (AVAX) üçüncü sırada yer aldı. Bitcoin ise %5’le Binance’de en düşük hacme sahip kripto varlık oldu.

Binance Coin (BNB)

Verilerin paylaşıldığı anda 24 saat içerisinde %2.8 oranında düşüşe geçen Binance Coin listede ilk sırada yer alarak Binance platformundaki en çok aranan coin oldu. Binance Coin’in platformdaki hacim oranı %64’tür.

Shiba Inu (SHIB)

Binance’de en popüler aramalarda ikinci sırada yer alan SHIB’in fiyatı 24 saatte %2.4 oranında düştüğü gözlendi. Binance platformundaki hacim oranı %44’tür.

Dogecoin (DOGE)

Açıklanan verilere göre üçüncü sırada yer alan Dogecoin, 24 saat içerisinde %7.1 oranında yükseliş gösterdi. Dogecoin’in, Binance platformundaki işlem hacmi ise %31’dir.

Bitcoin (BTC)

Binance’deki en popüler dördüncü arama olan Bitcoin son 24 saat içerisinde %6.5 oranında yükseliş gösterdi. Bitcoin’in, platformdaki hacim oranı ise %5 oldu.

Ethereum (ETH)

Binance’deki en popüler beşinci arama olan Ethereum son 24 saat içerisinde %3.1 oranında düşüş gösterdi. Ethereum’un, platformdaki hacim oranı %12 oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version